Tofas Team

Tam Versiyon: tadilat başladı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
@finder gazsız gazaltı kaynak makinesi değil mi birde fiyat 4351 yazıyor aynımı oluyor alıncada? Önerirmisin iyimi.
bu kadar olduğunu bilmiyordum ustam, bileydim durmazdım, sac 1mm, 
kanal işi olmamış, ustası izin vermemiş, bakacağız bir çaresine.

@morf1in ustam evet gazsız gazaltı diiye geçiyor ama elektrot pensesi kablosu ve fişi çıkmıyor, almak gerekiyor,  ustam 1000 liranın üzerinde nakliyesi var bir de, varış 30 mart diyor, düzen değişmiş, 4700 civarı toplam vardı bizim, arkadaş üye oldu ve ilk sipariş diye, kendi fiyatının altına geldi, makine güzel ben sevdim.
1 mm ise iyi yine. eğer yapabilirsen önden arkaya kadar şaşe gibi büküp kaynat bence. hatta yapabilirsen hem dikey hemde yatayına ek şaşe gibi destekelr kasayı. bizim kartalda arkaya şaşe uzanıyor ama kendine faydası yok.

sanayide kalın şaçı şaşe gibi büküp veriyorlar diye biliyorum. metresini söyle hazır 3 cm yükseklik 6-8 cm genişlik olarak şaşe ayarlat altına kaynat gitsin. bende çürükleri yaptırdım öyle birşey yaptıracaktım ama adamlara parayla iş yaptıramadığımız için kaldı öylece.
fazlası vardı ama işleyemem diye almadım ustam, tanıdık giyotinci var aslında, yaptırabilirim, çok ta güzel olur haklısınız,  ama kanal işi canımı sıktı, kılıç ile kulak sacını kanalda yapsam çok güzel olacaktı. altına yatıp kriko ile parçaları sıkıştırıp kaynatacağız sanırım. valla kanalı kullanıp kirasını ve elektrik parasını veririz dedim ona rağmen olmaz demiş.
@finder  dayama varsa dayama at öyle kes biç bence. bizim arka ççamurluk ve tabandakı çürükleri yaparken dayama vs vurmadı kaportacı şimdi sağ arka kapı kilide sürtmeye başladı. önceden sürtmüyordu. yani bir yeri keserken araç o yöne esnerse öyle kaynatırsan aracın terazısı bozulabilir. o yüzden dikkatli olmanı öneririm. hiç olmadı yüksek şepha bulup onun altında çalış ama dik olarak çalışmak ciddi derecede yorar seni kanal yada liftsiz olacak iş değil. çevrede egzozcu vs yok mu? onlara söyle olmadı yoksa ciddi yorar seni kan beyine yürür eder baş ağrısı yapar. gözüne gelecek olan taş toprak vs yi saymıyorum yada kollarını kolay hareket ettiremeyeceğin iş çabuk yorulman gibi şeyleri saymıyorum bile
dayama yok ustam, bugün iş bitince bütün kapılara baktım şimdilik sıkıntı yok, sol tarafı da tamamlayınca tekrar kontrol ederim, tanıdık egzozcu var aslında, kendim tamir edecem sacı nerden bulurum deyince yüzü düştü Smile millet tuhaf olmuş ustam, söylediklerinizin hepsi oldu ustam, toz toprak baş ağrısı, ama alt tarı halletsem gerisnden korkmuyorum, yüksek sehpa düşündüm aslında, onu da yapayım dedim, demirin kilosu 12 lira, ama 4 tekeri nasıl yükselteyim diye düşündüm, ya da önce ön tarafı kaldırıp takoz koyarım, sonra arkayı kaldırıp yine takoz koyabilirim, şimdi aklıma geldi Smile
@Falcon417 ustam rahatsız ettim, kapı döşemeleri için farklı bir kumaş buldum, altına şilte ya da sünger döşemeyi düşündüm, şahin s iç kapı kolu takılıyor mu bizim arabaya, kaynak bulamadım. iç kolları değiştirmeyi düşündüm.
olmadı kanal gibi 2 tane sepha yap 40 50 cm uzatarak gitsin arabanın 2 lastiği çıkartırsın altına girer öyle kaynak yaparsın.  artık kaç cm kurtarıyorsa
Tamirci cıragı youtubede bak rampa yapmıştı o demirden bulabilirsen daha yüksek yapabilirsin bence.
aslında aklıma geldi showroom lardaki gibi iki tekeri kaldırmak, bi bakayım hemen. teşekkür ederim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32