Muhammed TAŞ
Kırık Çatlak Tampon Tamiri Fiyatı - Kaportacıdan Öğren!
0
14
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Muhammed TAŞ Yönetim
Site Kurucusu

  • Konular91
  • Mesajlar353

  • İsim: Muhammed
    Şehir: Ankara
    Yaşınız: 30
    Araç Serisi: Şahin
    Model Yılı: 1994
  • Rep puanı 3
Araç tamponunda kırık ve çatlak olması halinde tamir yöntemleri uygulanır. Tamponlarda ufak çatlak ve kırıklar mevcutsa çok rahat bir şekilde tamir edilebilir. Kırığın veya çatlağın durumuna göre tamir yapılan bu tamponların ömrü oldukça uzun olur. Fakat bazı kırıklar vardır ki hiç bir usta tamir etmek istemez ve etse dahi uzun ömürlü olmaz. Araç tamponlarında oluşan kırıkların ve çatlakların tamir fiyatları günümüzde ekonomik fiyatlara yapılmaktadır. Bu fiyatlar kaportacı ustasının tecrübesine ve iş yoğunluğuna göre şekillenecektir. 
Kırık Tampon Tamiri Fiyatları

2024 Kırık Tampon Tamiri Fiyatları


Basit bir kırık tampon tamirinin fiyatı 400 liradan başlarken, büyük derecede kırık tamponların tamiri ise 1500 liraya kadar çıkar. Ustanızın kullanacağı tamir yöntemine göre bu fiyat farklılık gösterebilir. Ön Arka tampon kırıklarının ortalama tamir fiyatları alttaki tabloda listelenmiştir.
MarkaFiyat
Tofaş Doğan Şahin Kırık Tampon Tamiri Fiyatı500 TL
Lada Samara Kırık Tampon Tamiri Fiyatı500 TL
Broadway Kırık Tampon Tamiri Fiyatı500 TL
Lada Niva Kırık Tampon Tamiri Fiyatı800 TL
Skoda Favorit Kırık Tampon Tamiri Fiyatı500 TL

İllere Göre Tampon Tamiri Fiyatları


ŞehirFiyat
Ankara tampon tamiri fiyat800 TL - 1000 TL
İstanbul tampon tamiri fiyat800 TL - 1200 TL
Adana tampon tamiri fiyat800 TL - 1000 TL
İzmir tampon tamiri fiyat800 TL - 1000 TL
Konya tampon tamiri fiyat900 TL - 1100 TL

Tampon Tamiri Ne Kadar Sürer?


Basit bir tampon tamiri 3-4 saat sürerken, ileri düzey kırık tamponların tamiri 1 güne kadar sürmektedir. Tamir süresinin üzerine astar ve boya süresi de eklenince bu süre 1 gün daha uzamaktadır. Eğer tamponunuzda tamir yöntemleri uygulandıktan sonra aynı yere boya işlemi yaptırılacak ise bu süre 2 günü bulabilmektedir. Kırık tampon tamiri yaptırmadan önce süreyi net olarak ustanızdan öğrenmeniz gerekmektedir.

Tampon Tamirini Kim Yapar


Tampon tamirini kaporta boya atölyelerinde bulunan ustalar yapmaktadır. Bu gibi ince işçilik isteyen tamir işlerinde ustanın profesyonel olması gerekmektedir. Bu yüzden öncelikle usta araştırması yapmalı ve sonrasında tamir için harekete geçmelisiniz. Alanında uzman kaporta ustalarına tamir işlemi yaptırarak tamponun çok uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz.

Plastik Tampon Tamiri Fiyatları


Plastik tampon tamiri fiyatları ustadan ustaya değişiklik gösterir. Piyasada ortalama olarak 500 -  2500 TL arasında plastik tampon tamiri yapılır. Her ustanın farklı fiyat tarifesi olduğundan ötürü fiyatları tamir yaptırmadan önce öğrenmeniz gerekmektedir.

Tampon Düzeltme Fiyatları


Tampon düzeltmesi profesyonel bir iş dalıdır. Tamponda ki vuruğun düzeltilmesi için birçok yöntem kullanılmaktadır. Bu yöntemler arasında kaynak, dikiş ve macun işlemleri yer almaktadır. Ustanın uygun görmesi durumunda bu yöntemlerden biri ile tamir işlemi yapılacak ve sonrasında boyanarak teslim edilecektir. Tampon çizik tamiri, plastik tampon ve fiber tamponlar için geçerli olan bu tamir yöntemlerini  kaportacı ustaları en iyi şekilde araçlarınıza uygulamaktadır.
Web Tasarım  - Reklam Danışmanlığı
İnstagram: DoğayaKaçanAdam
TofasTeam.com