Muhammed TAŞ
Mazot Pompası Arızası Tamiri Fiyatları ( 1.3 , 1.5 dci )
0
0
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Muhammed TAŞ Yönetim
Site Kurucusu

  • Konular91
  • Mesajlar353

  • İsim: Muhammed
    Şehir: Ankara
    Yaşınız: 30
    Araç Serisi: Şahin
    Model Yılı: 1994
  • Rep puanı 3
Mazot pompasının sıfır fiyatları günümüz de oldukça pahalı olduğu için tamir yöntemi sıklıkla tercih edilmektedir. Mazot pompasının tamir işlemlerini genellikle dizel servisleri yapmaktadır. Tamir işlemine gitmeden önce servisin detaylıca araştırılması ve müşteri memnuniyeti gibi durumların bilinmesi oldukça önemlidir. Mazot pompası tamiri fiyatları da genel olarak yüksektir. Bu yüzden tamir yaptıracağınız iş yerini araştırmanız önemli bir konudur. Mazot pompası tamiri 1.3, 1.9 , 1.5 DCİ, 1.4 TDCi gibi tüm dizel araçlarında mevcuttur. Bazı modellerin mazot pompası tamiri işlemleri uzun süreceğinden fiyatları da oldukça yüksektir.

2024 Mazot Pompası Tamiri Fiyatları ( Tüm Modeller )


Mazot Pompası Tamiri Fiyatları
1.5 dci mazot pompası tamiri fiyatı7500 TL
Citroen berlingo mazot pompası tamiri7500 TL
Ford connect mazot pompası tamiri fiyatları7500 TL
Fiat doblo 1.9 jtd mazot pompası tamiri fiyatı5900 TL
Ducato mazot pompası tamiri6500 TL
Fiat linea mazot pompası tamiri5500 TL
Fiesta 1.4 tdci mazot pompası tamiri5500 TL
Fluence mazot pompası tamiri5500 TL
Ford transit mazot pompası tamiri fiyatı6500 TL
H100 mazot pompası tamir fiyatı6500 TL
Megane 2 mazot pompası tamiri fiyatı4900 TL
Pejo partner 1.9 mazot pompası tamiri6500 TL
Transporter t4 mazot pompası tamiri6500 TL

Mazot Pompası Arızası


Mazot Pompası Arızası Tamiri
Mazot pompasında ki bazı arızalardan dolayı tamire ihtiyaç duyulur. Mazot pompasından mazot kaçırma gibi durumlarda araçta birçok problem meydana gelir. Çekiş düşüklüğü, sabahları zor çalışma gibi durumlar yaşandığında ilk kontrol edilecek yerlerden birisi mazot pompasıdır. Ayrıca araçta sürekli mazot kokusu varsa yine mazot pompasının kontrolü yapılır. Bazı durumlarda mazot pompasında ki keçeler aşınır ve buralardan mazot akıtmaya başlar. Bu gibi durumlar oluştuğunda sökülür ve tamire gönderilir.

1.3 Multijet mazot Pompası Tamiri Fiyatları Ne Kadar?


1.3 multijet araçların mazot pompası tamiri fiyatları 4500- 6500 TL arasında tutmaktadır. Dizel pompa servisleri tarafından yapılan mazot pompası tamir işlemlerinde farklı fiyatlar çıkabilmektedir.  Günümüz de tanınmış dizel pompa servisleri mevcuttur. Bu servislere giderek fiyatın ne kadar olacağını ve kaç günde tamir edileceğini detaylı bir şekilde konuşabilirsiniz.

Mazot Pompası Sökümü İşçilik Ücretleri


Mazot pompası sökümü bazı araç modellerinde kolay iken, bazı modellerde oldukça zorlu bir konumdadır. Bu nedenle söküm işçilik ücretleri bazı zamanlarda çok yüksek tutabilmektedir. Mazot pompası söküm işçilik ücreti günümüz de 600 - 1900 TL arasında değişkenlik göstermektedir.
Mazot pompası tamiri profesyonellik gerektiren bir iş dalıdır. Profesyonel cihazlar ile tek tek kontroller yapılmakta ve arızalar tespit edildikten sonra gerekli tamir işlemleri uygulanmaktadır. Tamir sonrasında ise tekrar sağlamlık testi için uygun cihazlar kullanılmakta ve tamir işleminin uygunluğu onaylanmaktadır. Sonrasında ise araç sahibine gönderilmekte ve tekrar kullanımı için araca montaj yapılmaktadır.
Web Tasarım  - Reklam Danışmanlığı
İnstagram: DoğayaKaçanAdam
TofasTeam.com