Muhammed TAŞ
Ön Cam Çatlak Muayeneden Geçer mi ?
0
22
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Muhammed TAŞ Yönetim
Site Kurucusu

  • Konular91
  • Mesajlar353

  • İsim: Muhammed
    Şehir: Ankara
    Yaşınız: 30
    Araç Serisi: Şahin
    Model Yılı: 1994
  • Rep puanı 3
Ön camlarda bulunan çatlaklardan dolayı araç sürücüleri muayene istasyonlarına giderken tedirginlik yaşamaktadırlar. Araç muayene istasyonları için en merak edilen sorulardan birisi de araç camın da çatlak var, muayeneden geçer mi? sorusudur. Bu konumuzda sizlere birçok detayı sunmuş olacağız.
Ön Cam Çatlağı Muayeneden Geçer mi?

 Arabanın ön camında çatlak var muayeneden geçer mi?


Arabanın ön camında ki çatlaklar muayenede detaylıca incelenmektedir. Kullanıcının görünüşü engelleyecek şekilde büyük çatlaklar varsa ağır kusur, çatlaklar görüşü engellemiyorsa hafif kusurlu değerlendirilmektedir. 

 Hangi cam çatlakları muayeneden geçer?


Muayene istasyonlarında sadece ön büyük cam incelenmektedir. Bu yüzden büyük çatlaklar var ve sürüş görüşünüzü net bir şekilde engelliyorsa gerekli cam değişim işlemlerini yaptıktan sonra muayene istasyonuna gitmeniz gerekmektedir. Aksi taktirde ağır kusurlu olarak muayeneden kalabilirsiniz.

Aracınızın ön camında büyük bir çatlak mevcutsa, bu durum sürüşü güvenliğini tehlikeye atıyorsa gerekli değişim işlemlerini yapmanız tavsiye edilir. Camında büyük çatlak oluşan araçlar muayene için ağır kusurlu olacaktır. Bu yüzden gerek cam tamiri, gerek cam değişimi yaparak bu işlemleri hızlandırabilirsiniz.

Oto Ön Cam Çatlağı Tamir Edilir mi?


Camı çatlak olan araçlarda genellikle tamir ve değişim işlemleri uygulanmaktadır. Oto cam çatlak tamiri genellikle camdaki çatlağın boyutuna göre planlanır. Eğer cam çatlağı büyük bir boyuttaysa genellikle değişim tavsiye edilir. Fakat çatlak ufaksa ve sürüş güvenliğini tehlikeye atmayacak boyutta ise genellikle cam çatlak tamiri yapılabilmektedir.

 Ön cam çatlağı ilerler mi?


Ön cam çatlakları kısa sürede tamir veya değişim yöntemleri kullanılarak onarılmalıdır. Camda ki çatlağa çözüm sağlanmadıkça bu çatlağın boyutu araç kullanıldıkça daha da büyük hale gelecektir.
[+] 1 üye bu paylaşımı beğendi
Web Tasarım  - Reklam Danışmanlığı
İnstagram: DoğayaKaçanAdam
TofasTeam.com 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
   2024 Güncel  Kırık Çatlak Tampon Tamiri Fiyatı - Kaportacıdan Öğren! Muhammed TAŞ 0 14 18.08.2023, 14:45
Son Yorum: Muhammed TAŞ