Muhammed TAŞ
Diferansiyel Tamiri Fiyatları - Şahin, Doğan, Kartal, BMW, Mercedes
0
27
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Muhammed TAŞ Yönetim
Site Kurucusu

  • Konular91
  • Mesajlar353

  • İsim: Muhammed
    Şehir: Ankara
    Yaşınız: 30
    Araç Serisi: Şahin
    Model Yılı: 1994
  • Rep puanı 3
Araçlarda bulunan diferansiyel, tekerlekler arasındaki hız farkını dengeleyen ve dönme hareketini ileten oldukça önemli bir parçadır. Bu parçanın arıza yapması durumunda hareket kabiliyeti engellenecek ve aracın hareketi kesilecektir. Diferansiyel tamiri, bu kritik bileşenin işlevselliğini yeniden kazandırmak için yapılan bir tamirdir.
Defransiyel tamiri oldukça tecrübe ve deneyim isteyen bir tamir türüdür. Aracınızda ki diferansiyelde herhangi bir boşluk veya uğultu varsa kesinlikle profesyonel tamircileri tercih etmeniz gerekmektedir.
Diferansiyel Tamiri Fiyatları


Diferansiyel Tamiri Fiyatları


Diferansiyel tamiri fiyatları, genellikle aracın markasına, modeline ve hasarın ciddiyetine bağlı olarak değişmektedir. Seçilen tamir servisinin tecrübesi de fiyatları değiştirmektedir. Bu gibi uzmanlık gerektiren tamir işlerinde bilinen ve tanınan tamir ustalarını veya servislerini seçmeniz atılacak en iyi adım olacaktır. Diferansiyel tamiri fiyatları şu şekildedir:
MarkaFiyat (TL)
Tofaş Doğan Şahin Diferansiyel tamiri fiyatı9500
BMW diferansiyel tamiri fiyatı12500
Mercedes diferansiyel tamiri fiyatı12500
Lada Niva diferansiyel tamiri fiyatı10500
Toyota Hilux diferansiyel tamiri fiyatı22500
Ford Ranger diferansiyel tamiri fiyatı23000
W124 diferansiyel tamiri fiyatı13500

Diferansiyel Tamiri Sağlıklı mı?


Diferansiyel tamiri, usta kişiler tarafından yapıldığında oldukça sağlıklı ve güvenli bir işlemdir. Burada tamir yapacak ustanın veya servisin kullanacağı yedek parçanın kalitesi çok önemli bir konudur. Ustanızdan tamir yapmadan önce hangi marka dişlileri kullanacağını ve kalitesini kesinlikle sormanız gerekmektedir. Uzun ömürlü bir diferansiyel kullanımı için profesyonel bir şekilde tamir tekniklerinin uygulanması şarttır.
AKS Tamiri ve Değişim Fiyatları için konumuza göz atabilirsiniz.

Diferansiyel Tamiri Kaç Gün Sürer?


Diferansiyel tamiri süresi, genellikle servisin iş yoğunluğuna göre değişir. Örnek olarak w124 kasa Mercedes aracının diferansiyel tamiri ortalama olarak 4-6 saat arası sürmektedir. Bu süreç bazı servislerde daha da uzun sürebilir. Aracınızı teslim ettiğiniz zaman net tamir süresi hakkında ustanızdan bilgi edinebilirsiniz.
Diferansiyel Tamiri

Diferansiyel Tamirini Kim Yapar?


Günümüzde birçok sanayi sitesinde diferansiyelci adı verilen tamir atölyeleri mevcuttur. Bu atölyeler birçok aracın diferansiyellerini garantili bir şekilde tamir edebilmektedir. Ayrıca içlerinde çıkma garantili diferansiyellerde mevcuttur. Eskiyi bırak yenisini al şekliden araçlarınıza çıkma ve garantili diferansiyeller de takılabilmektedir.
Diferansiyel uğultusu tamiri ve diferansiyel boşluğu tamiri gibi işler için ortalama bir gününüzü ayırmanız gerekir. Diferansiyel yağı boşaltılır ve kovan tamamen söküldükten sonra dağıtılır ve içerisinde ki arızalı parçalar değişir. Sonrasında yeni diferansiyel yağı eklenerek tamir işlemi tamamlanmaktadır.
Web Tasarım  - Reklam Danışmanlığı
İnstagram: DoğayaKaçanAdam
TofasTeam.com