Merhaba arkadaşlar . Aracım 94 Şahin. Aracım özellikle sabahları gaz yemiyor . Biraz hızlanınca ayağımı gazdan çekince kendiliğinden fren yapıyor gibi duracak seviyeye geliyor. Araç gitmiyor . Ustaya gösterdim bana el freni halatlarının donduğunu söyledi . Ama havalar ısındı aynı sorun devam ediyor . Sizce sorun nedir ? Teşekkürler.
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Subaplar çok sıkı olabilir. Çok sıkıysa gazdan ayağını çekince çok sert kompresöre girer. Egzoz patlatma gibi yapar.
El Frenini Hafif Rampada Çekince Fark Ediyor Mu PEki? Olabilir Halatta Olabilir Ön Kaleperlerden de olabilir hiç düzelme vs oluyor mu araç ısınınca?
Aracı kaldırıp tekeri çevirerek kontrol et el freni halatından yapıyorsa yenisi takılır cavonun yeni tip halatı çok güzel çalışıyor ekimden beri kullanıyorum el freni yumuşacık
Forum yönetimiyle alakalı sorunların dışında tarafıma özel mesaj gönderimi yapmayınız
![[Resim: kkDld9.jpg]](https://i.ibb.co/N9VqhBN/kkDld9.jpg)
"Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan bilir.. En çok cahil bilir, o her şeyi bilir..."
![[Resim: kkDld9.jpg]](https://i.ibb.co/N9VqhBN/kkDld9.jpg)
"Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan bilir.. En çok cahil bilir, o her şeyi bilir..."
(22.04.2025, 09:01)DarkredBlue61 yazdı: El Frenini Hafif Rampada Çekince Fark Ediyor Mu PEki? Olabilir Halatta Olabilir Ön Kaleperlerden de olabilir hiç düzelme vs oluyor mu araç ısınınca?
Isınınca düzelme oluyor gibi ama park ettikten bir süre sonra ilk çalıştırmada yine aynısını yapıyor
(22.04.2025, 09:00)balkesir55 yazdı: Subaplar çok sıkı olabilir. Çok sıkıysa gazdan ayağını çekince çok sert kompresöre girer. Egzoz patlatma gibi yapar.
Subap ayarı yeni yapıldı. Sorun devam ediyor
ön yada arka frenlere yönel