Tofas Team

Tam Versiyon: Hararet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Çok Rampa vs Yoksa Radyatörün İyiyse Uzun Yolda 60 Sıkıntı 76 Filan Alaydın
@Falcon417 mustafa abi şimdi geldim gene işten baktım termostatın altı sıcak açmış ama fan açmıyor malesef bana en iyi bi fan müşürü söylermisin onuda değiştireyim ben kullandığın fan müşürünün linkini atarmısın.
Ben internetten almıyorum ki parçacıdan alıyorum kullandığımda tds marka
@Falcon417 mustafa abi birde hani araç sıcak istop ettim termostatı falan bakmaya indimya aşağıya motoru dinlerken 5 10 saniye aralıklarla lokk lukk lukk sesler geliyor bunu neden yapar normal bişeymi bu yoksa termostat düzgün çalışmadığı içinmi ?
@Konyalı87 Ona bi yorum yapamadım hava yapmış olabilir belki
@Falcon417 mustafa abi kargo bugün geldi termostatı çıkarttım ama o içindeki iğne gibi olan şey tam ortadan ülüğün içinden çıkıp yana kaymış olarak geldi bende kalemle bastırıp tam ortasına soktum bi sıkıntı olurmu ? Deneme yaptılad belki öylemi kaldıki şimdi evde ketılda su kaynatıp kaba doldurcam onuda atıcam içine açıyormu açmıyormu baksam sıkıntı olurmu ?
@Konyalı87 Ketıl iyi fikir hareket edip etmediğine bakabilirsin :ok
@Falcon417 mustafa abi açmadı ya motordan sıcak su gelen yere kaynar suyu döktüm damla damla geldi açmıyor basınçmı lazımki yoksa kaba suyu doldursamda içine bassammıki
Araç üzerinde test et o zaman bozuksa iade alırlar
@Falcon417 açtı mustafa abi kaba koydum üstüne kaynar suyu döktüm hemen açtı çıkarttım yavaş yavaş kapanıyor  Smile  kalemle bile zor ittirdim nasıl açılıyor ağır ağır ya biraz az açtı gibi geldi ama kaldırdığımda baya su döküldü abi dediğin yerden müşürde aldım abi TDS 82 68 mi ne yazıyor bilgin olsun.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14