Tofas Team

Tam Versiyon: 4 Nokta Enjeksiyon + Turbo Tofaş.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Motor içinde sadece piston değişip yağ basıncını arttırarakta turbo yapabilirsiniz.Piston kol yatak krank egzantrik kapakta değişip yapılabilir.
Ben sadece yağ basıncı arttırdım piston kullandım kapak yaptırdım.
(27.02.2019, 10:51)61KB667 yazdı: [ -> ]ozturk46, evet izliyorum videolarını.Bence o aracı hemen bitirmek istemiyor fazla video çıksın diye.Çünkü bi turbo değişecekler egzoz manifolduyla turbo arasınada flanşla boru uzatıp turboyu yukarı alacaklar Smile Hemde slx motor yani yatık motor turbo tarafı baya geniş rahat rahat sığdırılıyor.
o kanalın eski tadı yok. dediğin gibi de bitirmek istemiyor. zannedersin füze yapıyor. yapıp bitirecek 1 haftada, sene oldu neredeyse. tadı kaçtı.
Hmm abi peki araç dayanabilecek mi peki harareti olsun motoru olsun yürüyen aksamları filan.Bence sadece atmosferik yapsaydınız çok güzel olurdu düşün ama siz bilirsiniz tabi.Hem tofaşın 4 nokta enjeksiyonlu hali ne kadar yakacak onu öğrenirdik Smile
Yağ basıncını nasıl yüksektin pompayi mi değiştirdin
Ayarlar güzel olduktan sonra sorun olmaz.Yağ basıncını yağ pompasına işlem yaptık farklı bi pompa degil.
Yag pompasinda nasil bir islem yapildiki basinc yukseldi.Anlatabilirmisiniz resim falan varmi.Bu islem yapilmadan standart pompanin basinci yetmiyormu acaba.Yoksa siz onlem olsun diyemi boyle bir islem yaptiniz.
fatih kardes eline saglik. su ilk calistirmada motor stop ederken cok siki gibi stop etmesinin sebebi nedir? yeni sekman dan kaynaklimi ? motor acarmi sonradan kendini
Yağ pompasının yayının altına pul koyuyorsun.Önerdikleri için yaptık.Orda ilk mars oldugundan ayar felan düzensiz o yüzden öyle.
Bende karbüratörlü turbo ve sıralı sistemle lpg basmayı düşünüyorum cadde tipi değilde hem yakıtta çok değişiklik yapmadan hafif bi turboyu hissettirmek istiyorum günlük kullanımlarda üzmemesi için
Ayarlar iyi yapılırsa orjinal motora 0.4 bar basabilirsin.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10