İsim: İlker B.
Şehir: İstanbul
Yaşınız: 35
Araç Serisi: Doğan SL - 1992
Hiç bişey olmaz akü aküdür. İsim yapmış bazı firmalardan hiç bir farkı yoktur. Youtube üzerinden akünün çalışma prensibine dair bir kaç video izlemiştim. Tavsiye ederim. Zaten en az 2 yıl garantisi vardır onunda. Yüksek amper tabiki mantıklı ama o zaman akü yuvasına oturmuyor o da var.
Cevapla
Diğer beğenen üyeler:1 üye Beğendi kral19031 üye bu paylaşımı beğendi • snrdlgr07
Forum yönetimiyle alakalı sorunların dışında tarafıma özel mesaj gönderimi yapmayınız "Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan bilir.. En çok cahil bilir, o her şeyi bilir..."
Mutlunun yan ürünüymüş geri dönüşüm malzemelerinden üretiliyor deniyor kaliteli markalar direkt hammade kullandıkları için ömürlü oluyormuş bunlarsa garantisi süresi biter bitmez mefta diyorlar
Forum yönetimiyle alakalı sorunların dışında tarafıma özel mesaj gönderimi yapmayınız "Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan bilir.. En çok cahil bilir, o her şeyi bilir..."
İsim: Burak KOCABAY
Şehir: İzmir
Yaşınız: 32
Araç Serisi: Doğan 1.6i.e
Model Yılı: 2002
Mustafa abi bazı 75 ler uymuyor varta vardı yanları çıkıktı maketle plastikleri kesip koydum mesela şimdi prisdent marka çakma bişey aldım cuk oturdu ikisi de 75 amper
İsim: ♛BoraN♚
Şehir: Adana
Yaşınız: 24
Araç Serisi: Diğer
Model Yılı: 2000
ben halk akü kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar zaten benim ortağım akücü eğer gıcık olursam garantisi devam ediyor yol veririm hesabında kalıyor ama memnunum bi problem yaşamadım .
akü ne kadar beklemişse o kadar fiyat düşüyor bilgin olsun rafta beklemesi yükseldikce fiyatı düşüyor fiyatı
Cevapla
Diğer beğenen üyeler:1 üye Beğendi cxborancx1 üye bu paylaşımı beğendi • snrdlgr07