aykutc
Atiker'le sorunlar başladı galiba
1
210
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Şuan Offine!
Şuan Offine!
aykutc TofasTeam Üye
TofasTeam Üye

  • Konular119
  • Mesajlar321

  • İsim: Aykut
    Şehir: İstanbul
    Yaşınız: 24
    Araç Serisi: Kartal S 1997
Özellikle Mustafa "beni dinlemedin gittin Atiker taktın" diyecektir Smile Ama gerçekten mecbur kaldık.

Yeni kiti taktığımdan bu yana hiç sorun yaşamadım. Sadece eski 10 yıllık kitimde sabahları tek marşta çalıştığı gibi çalışmaması (muhakkak 2. marşta çalışıyor, ama zor çalışmıyor) dışında hiç sorunum yok.

Bugün biraz benzinde kullandım gaz bitince. Gaz aldım, gaza geçtim. Gaza basmazsam araba stop etti. Bir süre jikleyle gittim. Olmaz böyle dedim çektim sağa. Anahtarı çok hızlı şekilde benzin>>gaz yaptım. Anında sorun çözüldü. Rolanti sabiylendi ve araba stop etmeyi kesti.

Kolayca çalışıyor, hiç stop etmiyor. Sorun anahtarda mı peki? İlk günler biraz yanık kokusu yapıyor gibiydi ama?


Ek:
Arkadaşlar bir de şu an 40 kuruş falan yakıyor. LPG'ci, birkaç kez kullan bitir, tekrar 2 kere daha ayara geleceksin şu an biraz anormal yakar dedi.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
muratselvi1980 TofasTeam Üye
TofasTeam Üye

  • Konular4
  • Mesajlar119

  • İsim: murat
    Şehir: bursa
    Yaşınız: 32
    Araç Serisi: dogan 1993
1000 km. Doldurman lazim alismasi icin..brc yi takrirdigim zaman benimde cok yakmisti.sonradan dustu.
Bursa 93 dogan..
5327749370