- Öncelikle Selamun Aleyküm Abilerim kardeşlerim, bugün arka iki tekeri söktüm balans makinasına taktım jantlarda bir sorun veya yamukluk gözükmüyor ama arkamdan gelenler sol arka tekerin yalpaladığını söylüyor daha öncede bilya kontrolü için akisleri söktürdüm baktırdım ondada usta sıkıntı yok demişti. Bunu sizce neden yapar, tekerden yapsa balans makinasında çıkmazmıydı oda var sebebini hala çözemedim .
Konuyu Okuyanlar:
Diferansiyel kovanında eğrilik olabilir teker düz basmıyor belkide
Forum yönetimiyle alakalı sorunların dışında tarafıma özel mesaj gönderimi yapmayınız
![[Resim: kkDld9.jpg]](https://i.ibb.co/N9VqhBN/kkDld9.jpg)
"Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan bilir.. En çok cahil bilir, o her şeyi bilir..."
![[Resim: kkDld9.jpg]](https://i.ibb.co/N9VqhBN/kkDld9.jpg)
"Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan bilir.. En çok cahil bilir, o her şeyi bilir..."
Abi bugün ustaya gittim arkaları kaldırdık 3 taktım kirkoda kalkıkken sol arka teker yalpalıyor çok acayip, tekeri söktük usta bide öyle baktı aks yamuk dedi mecbur aks değişecek ama şuan çokbir bütcem yok biraz böyle sürmeyi düşünüyorm inşallah büyük bir sıkıntı çıkarmaz ileriye dönük.
(31.05.2025, 10:14)Frht yazdı: akis kafası eğridir. rot ayarında da arka kaster açılarına bak .
(31.05.2025, 10:14)Frht yazdı: akis kafası eğridir. rot ayarında da arka kaster açılarına bak .
Abi Arka İki Akis Değişti Sorun Düzeldi, İkiside Öcal Markaydı 1 Tanesi Göbekten Kompile Diğeride Diferansiyele Giren Kafandan Yamulmuştu Parsan Akis İle Ors Bilya Taktık,Orijinalden Şaşmamak Gerekiyormuş .
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | |||||
arka amasör helezyon sökme | |||||
Arka aks yağ keçesi | |||||
ÇÖZÜLDÜ arka fren merkezi değişimi | |||||
Tofaş Şahin 1.6 arka aks dişlisi | |||||
Arka fren merkezi yağ | |||||
YARDIM Sol arka tekerden gelen ses | |||||
Arka teker çarpma |