Tofas Team

Tam Versiyon: ecu beyin arızası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
tırnak aralığını 85 yap daha doğrusu 85 olması lazım al direk tak kullan sorun olmaması gerek. gaz ayarında sorun olabilir mi sadece lpg demi oluyor bu

bobinlerinde sorun yok dimi gövdelerinde sararmadır siyahlamadırfalan
(20.08.2022, 20:29)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]tırnak aralığını 85 yap daha doğrusu 85 olması lazım

Kitapçıkta 85 yazıyor diye daha doğrusu 85 değil lpg kullandığın için daha dar tırnak aralığı gerekiyor ahmet biraz araştır şunları
yani bobinlerde sorun varmi bilemiyorum lakin orjinal ilk bobinleri olabilir. Nasıl test edilirmi bilemiyorum. Kutuda 0.9 yaziyor galiba tırnak aralığı.
@DarkredBlue61
@Falcon417 biliyorum ben sürekli 85 kullanıyorum. o zaman 70 yapıp dener ona kalmış


@erkan_ibrahim  testine birşey diyemem 40 50  bin dedimi değiştirmekte fayda var. biizmkilerde 5 6 yılı filan doldurdu galıba değiştirmeyi düşünüyorum aslında.
bugün champion rc7ycc bujileri taktım bakalım stop etme vs. olacakmı. stop etme vs olursa kanımca aracın orjinal ateşleme bobinleri takilı üzerinde arac orjinal 140 binde bobinleri mi değişsem. Bobin sordum parçacida bosch marka var çifti 500 lira dedi. Bobin icin ne marka almak lazım.

Buji degisimi sonrasi ecuya reset atmak gereklimi acaba.
@erkan_ibrahim 
@erkan_ibrahim  Orjinal Olacağini Sanmıyorum. Hele ki Lpg li Araçta O Kadar Dayanmazlar Bence. Eğer Önceki Değişimi Bilinmiyorsa Bobinlerinde Değişmesinde Fayda Var Tabiyki Araç Rahatlayacaktır.


Ben En Son 2017 de Değiştirmiştim Opar Mıydı Neydi Galiba. Bosch Marka Nasıldır Bİlemiyorum
Reset istemez böyle devam et bobinlerin orjinali mako https://www.baslaroto.com/otomobile-dair-hersey-burada-fiat-renault-burada/distributor-ve-aksamlari/dogan-slx-kartal-slx-atesleme-bobini-mako-1-6-i-e-enjektorlu-ikiz-bobin sen başka yerlerede sor orjinal bobini yeşillere sor mesela
yeşillere soramadim henüz ama bülent otoda valeo marka var çifti 440 lira. Valeo iyi bir marka diye biliyorum alınırmı.
Makonun eski kalitesinde olmadığını düşünürsek neden olmasın ama sen yeşillere bi telefon et sor
@erkan_ibrahim  2 Gün Önce Yolda Kaldım Big Grin  Lpgyi Bitirip Yakıtı Kontrol Edeyim Dedim. 100 Tl lik Aldım Tam 99.Kmde Yakıt Bitti. Tabi Araba Benzinde Çalışıyorsa Nasılsa Al Benzine Devam Kafasıyda idim. Big Grin Tam Lpg Bitti Aldım Benzine Baktım Stop Etti. Petrolde Dibimde Yani Hafif Rampa Falan. Çektim Sağa Baktım Çalışmıyor Benzinde. Gaz Yer Gibi Yapıyor Hemen Stop Ediyor. Gittim Benzin Filan Aldım Ettim Yok. Dayıya Dedim Çekici Çağıralım Çekelim, Lpg Alayım Uğraşma Sal Aşa Aşadaki Petrolden Al Dedi. İyi Dedim Mantıklı Saldım Aşa O Sıra Benzinde Vurdurdum Ettim Ama Nafile. 1 Km Saldım Aşa Sonrada 5 10 Mt İttim Arabayı Aldım Lpg Geldim Eve. Dün Marş Yaptım Baktım Çalışmaya Başladı Benzinde  :haha  Dalga Geçiyor Resmen. Ben Benzin Pompasından Şüphelendim Çünkü Ses Alamadım Ama Ondan Değil Gibi. Muhtemelen Gaz Benzin Ayıran Röleden yada Lpg Beyininden Yapıyor. Ateşleme vs Vardı Ama Benzin Vermiyordu.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13