Tofas Team

Tam Versiyon: Far sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Benm aracım 99 şahin kendi kendine farım bozuldu sol far az yanıyor sağ far normal uzunlarda yanmıyo yardmcı olursanız sevinirm saygılar
Peki ön sağ sol sinyaller ne durumda şuan
Sinyaller normal bi değişiklik yok
Akünün orada şu röleden varsa bi kontrol et
[Resim: 10266080280626.jpg]
Az Yanıyor Derken Kısalar Mı Yanmıyor Yoksa Park Mı?

Röle Arızasına Benziyor.Bunuda Anlamanın Yolu Şu.Selektör Yapınca Aracın Sigorta Kutusunun Oradan Tık Tık Ses Geliyorsa Akünün Oradaki Şu Üstteki Büyük Röleye Bir Bak.Şayet Sigorta Kutusunun Oradan Tık Tık Ses Geliyor Selektör Yapmıyorsa O Zaman Ya Röle Ya Ampül veya Soket KAynaklı Birşeyde Olabilir.

Geçen Sene Kısalar Yanmıyordu Meğer Oksit Yapmiş Rölenin Soketleri.Hepsini Çıkarttım Teker Teker Yeniledim Şu An Uzunda Kısada Yanıyor. 


Hatta Selektör Yapınca Sigorta Kutusundan Ses Geliyorsa Bu Kez Birini Bul İçerden Selektör Yapsın Dursun AKünün ORadakı Röleyi Bir Dinle Bakalım Ondanda Ses Geliyor Mu Eğer Geliyorda Yanmıyorsa Belki Röle Çıkışında Sorun Vardır.


Kol Arızası Üzerinde Pek Durmuyorum Sönük Yanma Muhabbeti Olmasaydı Oda Olabilirdi
Benim de uzunlarım yanmıyordu sellekör yapmıyordu uzunları açınca far kapanıyordu komple rolenin üstündeki korumayı söktüm far yanıkken uzunları açtım uzunları aşşağıya çekmiyor birde kısa farı da kapatıyordu roleyi değiştirdim düzeldi.
Mustafa abinin attığı rolenin aynısında alım ELO 60TL ye
Benimde benzer sorun vardı araçta far kabloları yanmış sürekli gece gündüz farları yakarım ben oda fazla ısındığından dolayı far kabloları yanmış böyle birşey de olabilir yani bir elektrikçiye gitmenizi tavsiye ederim.
@DarkredBlue61@Falcon417   Abi hazır konu varken benimde merak ettiğim bir şey var şimdi benim holojen sarı takılı senelerdir daha bende değişmedi şimdi abi selektörü çektiğimde selektör devreye giriyor selektör  çekili tutup uzuna aldığım zaman lambada ışık azalıyor ampulde mi var sorun sizce
@ibrahimk1 Kolu bozmak istiyorum desen bunu yaparsın uzundayken selektör olmaz yapma onu
(29.08.2021, 23:09)Falcon417 yazdı: [ -> ]@ibrahimk1 Kolu bozmak istiyorum desen bunu yaparsın uzundayken selektör olmaz yapma onu

Uzunda değil abi kısada selektörü çekiyorum selektör den uzuna indiriyorum far ışığı kısalıyor

Yani demek istediğim şu abi uzun kısmen selektöre göre daha az selektör daha canlı yanıyor
Sayfalar: 1 2 3