Tofas Team

Tam Versiyon: Kaporta işlemi ve şase güçlendirme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba araccım şuan çürüklerini yok etmek için kaportada normalde sağ ve sol yanları yapıacktık ama iyi kontrol ettikten sonra baktım ki taban saı kanser başlamış bir daha geri dönüş olmasın diye taban saı komple değişirmeye karar verdik.Bu işlemi çok sordum çoğu kaportacı ilgilenmemek için farklı bahaneler üretip yolladı kimide 5 bin 4 bin diyip yolladı.Şuan taban sacı değişiyor orjinalınden biraz daha kalın saç ile yapılıyor ve ben bu esnada şase güçlendirmek istesem nasıl bir yol izlemem gerek alttan destek atsak muaneden sııkıntı olırmu birde arka ve ön tampon arasına düşünüyorum ama gene aklıma muanede sıkıntı olurmu diye kafam karışıyor sizce nasıl yapmam lazım.
Kılıç saclarını yenilet ama saten alt taban sacı yenileniyorsa neden şase güçlendirmek istiyorsun ?
@TheBlack06  Ya ne zaman aracı lifte kaldırsalar hafiften bükülüp kapı bazen açılmıyor ya hem onunun önüne geçmek hemde yapmışken onada el atmak istedim.
(27.10.2020, 23:21)apocinyo yazdı: [ -> ]@TheBlack06  Ya ne zaman aracı lifte kaldırsalar hafiften bükülüp kapı bazen açılmıyor ya hem onunun önüne geçmek hemde yapmışken onada el atmak istedim.

o dediğin tofaşların hepsinde var bükülür
Marşpiyel dış sacı değişiyor ise içindeki sacı görürsün abi orayı destekleteceksin kalın sac ile. örnek benim aracım kriko yerleri iptal ettim. sadece marşpiyellerden liftin ayaklarını vurup kaldırıyorum kesinlikle kapıda kasma yok cuma günüde ivediğe gitcem istediğin lifte kaldır deneriz. kesinlikle yapılması gereken uygulama.

https://i.hizliresim.com/S8NBQ8.jpg
(27.10.2020, 23:23)Doganmogan yazdı: [ -> ]
(27.10.2020, 23:21)apocinyo yazdı: [ -> ]@TheBlack06  Ya ne zaman aracı lifte kaldırsalar hafiften bükülüp kapı bazen açılmıyor ya hem onunun önüne geçmek hemde yapmışken onada el atmak istedim.

o dediğin tofaşların hepsinde var bükülür

bende neden olmadı acaba Big Grin bükülme
allah şükür bendede bükülme olmadı bu zaman kadar ama eskisi gibi ilgilenmiyorum artık bi yerden başlicak
bükülme durduk yere olmuyor zaten arkadaşlar lifte kaldırınca arabayı kapılar kasıyor bükülme diye ona diyorlar konu yanlış yere gidiyor. orjinal olupta kasmayanı görmedim en hatasız dedikleri orjinal dediklerinde bile gördüm. şimdi biri çıkıp der bende yok diye.
@"pisyanci" Tamam kardeşim marşpiyel içinden profil atsak nasıl olur
(28.10.2020, 06:28)apocinyo yazdı: [ -> ]@"pisyanci" Tamam kardeşim marşpiyel içinden profil atsak nasıl olur

uzunlamasına atsan olmaz abi onun içini görünce demek istediğimi anlarsın. düz sac koyacaksın
Sayfalar: 1 2