Tofas Team

Tam Versiyon: 268 mi 282 mi turbo için
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Motoru toplamaya başladık. Estaş ile görüştüm fiyatlar aynı. Yanma odasını 4 mm genişlettik turbo ile binicem 1.5 bar civarı. Fakat egzantrikte karar veremiyorum. 282 de kapakla oynanıyormuş bunuda istemiyorum. Orjinal egzantriği kaç ki tofaşın ??
aynısını ben de atmosferik için düşünüyordum takipteyim
Orjinal 250 civarı

268 az bi fark ettirir  ama 282 farkı çok rahat anlarsın
Orjinal eksantrik 224 ya da 242 mi öyle bişey kalmış aklımda  düşün
Dereceli eksantrik takıp turbo yapan forumda sanırım kimse yok. Deli Metini arayıp sor kapak orjinal kalacak turbo var dereceli eksantrik takacağım kaç derece olmalı diye bu arada estaş dereceli eksantrikte o kadar başarılı değil başka markalara bakmanı öneririm.
Kafam çok karıştı, yarın burç filan almaya gidicem turbo tofaş toplamak zulummuş. Bu arada 278 dediler turboya en verimli bu imiş. Bilmiyorum napıcam.. Toplansında bi video foto atıcam ??
@airkartal eğer düşünür isen elimde sıfır 268 derece eksantrik var satış fiyatının aşağısına veririm kendim 287 taktım faturası falan duruyor yani maksat işin görülsün. 278 derece ve 282 arasında pek ahım şahım fazla bir fark yoktur açarı lift değerleri belli kapak taşlıyıp 298 direk takan 3 aya kapak açıyorlar ama kapak orjinal kalacaksa 268 270 272 ayar konusunda size kolaylık sağlar uzun ömürlü olur
Atmosferik olarak toplasan baya yardımcı olurum her konuda ama turbo ile aram yok Big Grin
(04.03.2020, 01:16)pckopat48 yazdı: [ -> ]@airkartal eğer düşünür isen elimde sıfır 268 derece eksantrik var satış fiyatının aşağısına veririm kendim 287 taktım faturası falan duruyor yani maksat işin görülsün. 278 derece ve 282 arasında pek ahım şahım fazla bir fark yoktur açarı lift değerleri belli kapak taşlıyıp 298 direk takan 3 aya kapak açıyorlar ama kapak orjinal kalacaksa 268 270 272 ayar konusunda size kolaylık sağlar uzun ömürlü olur
Atmosferik olarak toplasan baya yardımcı olurum her konuda ama turbo ile aram yok Big Grin
peki benim projem yaza başlıycak allahın izniyle atmosferik için egzantrik ne önerirsiniz araca günlük binilecek sonuçta yakıtın 1 liralara çıkmasının anlamı yok Smile mesela ya da her 6 ay da bi motor açmanın istediğim hem uzun ömürlü olsun hem de diğer tofaşlardan azıcık farkı olsun şuan piston etekleri vuruyor yani onlar da değişicek komple olarak ne önerirsiniz ?
Egzantrik olayını ben hala anlayamadım kii ??