Tofas Team

Tam Versiyon: Aklıma Geldi Fikirlerinizi Bekliyorum Camber Olayı Olurmu Bizim Araclara
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selamun aleyküm

Tofaş Camiam benim .
aklıma geldi 2-3 gündür cıkartamıyorum aklımdan.
kalın borbet jant vs. vs. Bunlara Camber eklense fena olmazmı. olurmu yada yapılabilirmi. JDM lerde görüyorum cok tatlı duruyo deneyen varmı acaba nasıl durur bizim araclarda..
Ben yaptırmadım kardeş ama benım imzamdaki arabamda vardı, cok hafiften. o zamanlar kamberın ne oldugunu kımse bılmezdı bende bılmezdım jantlar eğri duruyor dıyordum:haha, hep sonradan anladım, cok uzun süre oldu beeBig Grin
vallahamı Big Grin tabi ozamanlar kârı Zararı ne bilmiyodun ne desem bilmem dicen felan dimi Big Grin yok abi bulmamız lazım yapalım yaa Big Grin
Camber verebilirsin araca, Jdm iyi hoş duruyor da eksilerini söyleyeyim önce

Yan bastığı için lastiklerin içini yer, va daha çabuk lastik yıpratır. az alan çok basınç daha çok sürtünme etkisiyle. yere temas eden yüz daralacağı için basınç ne kadar artsa da tutunmada kayıplar meydana gelecektir. bu büküklük mekanik olarak sorun açar mı bi fikrim yok ve de duymadım.

Pozitif kısmına gelince, görünüşü ve havası paha biçilemez Big Grin
Araştırmalarım sonucu arka lastiklere kamber verilememiyormuş diferansiyelden dolayı.Sırf ön lastikler bence hoş durmaz.
Yapılmaz diyen külliyen yalan yemiş Big Grin buyurun efendim

[Resim: 7kxsu.jpg]

Bu birader az vermiş ama Big Grin
işi bılen yapar ya, tofaşa her turlusunu uydururlar Smile
tabi ki tofaş a her şey olur, elektrik bandı çekses süs, tükürsen modifiye Big Grin
Önlere kamber verirsinde arkalarak kamber veremezsin.Bizim difransiyeller kovanlı.Kamber verebilmen için kırma difrensiyel olması gerek(BMW Mercedesdeki gibi).Ha komple değiştirirsin kırma defransiyel uydurursun (131 Abartların özel bir serisinde olması gerek) o zaman olur.Orjinal diferansiyelde kamber vereni görmedim hiç.Olabilir belki ancak çok fazla tadilat yapmak gerekir.
resimdekinin kamber olduğunu düşünmüyorum arabayı eğimli bi yere çekince aynı görüntüyü elde edebilirsiniz Smile
Sayfalar: 1 2 3