Tofas Team

Tam Versiyon: Sticker Konusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bi Süredir Benim Düşündüm Sticker Konusunu Photoshop İle Resme Döktüm Gibi Sanki Fazla Abartı Olmadan Yapmaya Çalıştım Adminimiz Ali Abimize Sordum Oda Sizlere Sormam İçin Konu Açmayı Önerdi Sticker Bastırınca Talep Olurmu Bunu Bi Öğrenelim

İşte Planladığım Sticker

[Resim: di-3BM9.png]
Sticker güzel yalnız eskiden de bu konu olmuştu ve daha güzelleri çıkmıştı ortaya bana göre Smile , bizim sticker konusunda takıldığımız kısım nakit yani stickerlerin basım parası ve kargolanma parası :angel:
Sticker Konusunun Linklerini Yollarmısın Burdan Bana Kadir Kargo Vs İşi Kolay Gibi Geliyor Bana Onlar Sonraki Aşama Ali Abi İle Görüştüm 9 Güne Kadar Konuda Tartışacağız Bi Karara Varacağız İnş. Yani
Bu konudaki en görsel örnekli stickerları eski alan adımızı kullanırken yapmıştık alan adı değişince o konuda kaldırıdı ama bu konudaki konuştuğumuz konuları veriyim , Ali abide yedeği varsa eski alan adındaki stickerleri koyabilir.

http://www.tofasteam.com/Konu-tofas-team-sticer.html?highlight=sticker

http://www.tofasteam.com/Konu-sticker.html?highlight=sticker
sticker guzel aslında bı konu baslıgı altnda uyelerden sticker toplayıp arasından bırıncı secmek gıbı bı konuda olabılır.
(22.01.2012, 00:43)kadireren yazdı: [ -> ]Bu konudaki en görsel örnekli stickerları eski alan adımızı kullanırken yapmıştık alan adı değişince o konuda kaldırıdı ama bu konudaki konuştuğumuz konuları veriyim , Ali abide yedeği varsa eski alan adındaki stickerleri koyabilir.

http://www.tofasteam.com/Konu-tofas-team-sticer.html?highlight=sticker

http://www.tofasteam.com/Konu-sticker.html?highlight=sticker

Baktım Bu Konulara Ancak Kardeş Bana Her Yere Paris Ben İlla Benimki Olacak Demiorm Ali Abi Koy Siteye Üye Görüşlerini Al Dedi Bende Alıyorum
(22.01.2012, 00:59)okanozkan yazdı: [ -> ]sticker guzel aslında bı konu baslıgı altnda uyelerden sticker toplayıp arasından bırıncı secmek gıbı bı konuda olabılır.

Yapabilecek Varsa Marifetini Göstersin Kardeşim Ben Sade Bişe Olsun İstedim Smile
Mehmet bende onu dedim zaten , sticker yapılsın iyi olur sadece secenek sayısını çoğaltalım arasından oy birliği ile seçilir.

Sonuçda zevk meselesi ben o yüzden kendi fikrimi sölemiştim senin yaptığım bana göre çok sade ve bir bütün gibi durmuyo her kelime farklı efekt ile yapılmış ortada bütünlük yok

-------------------------------------------------------------

Bende bi çalışma yaptım , araç çizimi pek iyi olmadı kısa sürede yaptım ve benim mouse bozuk laptop'un mousesi ile bu kadar oldu.Tarz olarak bu olsun denirse araç çizimini daha iyi yapmaya çalışırım. Ayrıca resimdeki yazı ve çizim dışındaki kısım transparandır araba camında güzel durur.

Son olarak çalışma 15x7 cm de yapıldı stickerin görünen kısmı ise yaklaşık 12x4 gibi bir boyutta gerekirse arttırabiliriz.

[Resim: 20184.png]
Arkadaşlar, amatör derecede olan program bilgimle acizane basit bir ön cam için sticker yapmaya çalıştım Smile 4 farklı seçenek var. Biraz yeteneğim olsa daha da geliştiririm ama benden bukadar Smile Not: Dalga geçmek yok Big Grin

[Resim: di-W3F4.jpg]
Emre yazı şeklindeki düşünce güzel (renkler benim hoşuma gitti) ama kullandığın programdan sanırım yazılar büyüyünce çok bozuluyo daha iyi bi program kullanmanı öneririm.

Photoshop cs4 gayet uygun kullanımını öğrenmen kolay ayrıca öğrendikce arkası geliyo çok özelliği olan bi program. Setup dosyası çok mb ama ben gibi portable (yani indir çalıştır (kurulumsuz)) şekilde indirip kullanabilirsin. Bulmak kolay ama link. vs istersen pm. ile ulaşırsın.
Kadircim, özel bir program kullanmadım Microsoft Office Word 2003 te yaptım Big Grin ordaki yazıları kopyalayıp paint e yapıştırdım, boyutu paintten büyütünce yazı şeklinde bozulma oldu Smile Sonra resim olarak kaydedip upload edip yapıştırdım Smile

Hayalimdeki şekil genel olarak bu, ama Tofas Team ın "T" leri hariç diğer yazılar daha keskin hatlı olursa daha çekici durur diye düşünüyorum, tam istediğim yazı şeklini wordden bulamadım. Birde yazının altındaki çizgiyi boydan boya kırmızı düşünüyorum, wordde onuda yapamadım. Kısacası tam 2 gün boyunca uğraşıp worddeki bütün renk kombinasyonu ve bütün yazı şekillerini denedim, en abartısız ve çekici olanları bunlar geldi bana. Tam istediğim gibi olmasada kafamda genel bir şekil oturdu en azından..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9