Tofas Team

Tam Versiyon: Sticker Konusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Ali Abi Kargo Deilde Ptt İle Yapsak Şu İşi 1.5 - 2 Lira Tutar Bence Ptt Den Ne Dersin Ağabey Cool
(04.02.2012, 14:37)MsK yazdı: [ -> ]Ali Abi Kargo Deilde Ptt İle Yapsak Şu İşi 1.5 - 2 Lira Tutar Bence Ptt Den Ne Dersin Ağabey Cool

Valla abicim benim cebimden 100tl yakın para ve okadar yorgunluk gitti...Ozaman alan adıda değişince bir dünya malzeme stickeri ellerimle çöpe attım.Ben yokum.Diyorsan ki ben hallederim abi lafım yok.Yada bölge temsilcileri seçeceğiz onlar dağıtacak....
Aynen Bölge Temsilcileri Olur İsteyen Temsilciye Kaç Adet İstediklerinde Bastırıp Yollarız Sticker İsteyen Birde KAç Kişi Var Birde Onu Tesbit Etmek Lazım Ayrıca Tabi
Karar verildi mi şimdi hangisi olacağına?Eğer verildiyse direk alıp baskıya götürebileceğimiz şekilde hazır ölçülü olarak kalıbı buraya koyalım burdan isteyen alsın gitsin bastırsın.Bence de herkezin kendisinin bastırması daha uygun.
Buyrun yeniden stickeri psd , png (çalışma dosyası ) ve jpg olmak üzere 3 farkılı şekilde yapmtım.

Kod:
http://s2.dosya.tc/server7/qD2InD/Tofa_logo.rar.html
ölçü konusunda nedir fikirleriniz ?Bir de sticker beyaz bir zeminde mi olacak yoksa seffaf mı ?
Abi zemin konusunu ayarlamak 2 dk ister beyaz ister saydam yapımı kolay bence saydam olmalı ama cam filmli ise çerçeve ile güzel olur.

Boyut konusunda ön cama boydan boya olcak kalitede değil resim en fazla 26*9 cm olabilir.
Kadir katılıyorum sana , çerçeveli daha güzel gösterir gibi.Ben boyutu ayarlayabiliyorum ama işte çözünürlüğü yapamıyorum.
Abi Mehmet pek online olamıyor sanırım sen kaç boyutunda istiyosun ? fırsatım olursa yapıyım. Sen kendin bastırcaksın sanırım png dosyası olarak atsam basarlar mı ?
Valla Kadir işte kafana göre uygun bi ölçüde olsun hem denemek amaçlı yapıştırırız.Zaten reklamcı da herhalde basabilir png den.Ama kafama takılan cama yapıştırdığımızda özellikle araba figürü belli olcak mı?Acaba onu sabit tutup fonu beyaz mı olsa?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9