Tofas Team

Tam Versiyon: trajikomik turbolu şahin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Bizim ustaya karstan bi araba gelmiş al ayarla adam et diye ama adam olurmu bilinmez [Resim: smile.png] araç turbolu enjeksiyon beyinli yalnız karbüratörlü beyinli ??? bakalım bizim usta adam eder ??
[Resim: WP_20161213_001.jpg]
Sıkıntısı neymiş arabanın
Motor kitlemiş birde istenilen performansı alamıyorlarmış.kars gibi biyerde bile radyatorde çift fan var hararet yapıyormuş sürekli.
S.a bende karstayım giremedim. Siteye ama araç 06 BMD mi ? Eğer o ise atmosferik dogan s e yenildi o araç
(13.12.2016, 13:13)ablead yazdı: [ -> ]S.a bende karstayım giremedim. Siteye ama araç 06 BMD mi ? Eğer o ise atmosferik dogan s e yenildi o araç

Resimde plaka görünmüyor, araç siyah, aracı gören arkadaş yorum yapar diye düşünüyorum.
[Resim: WP_20161213_008.jpg]

[Resim: WP_20161213_009.jpg]

Aynen o araç kardeşim

Araç çok komik arkadaşlar verilen paraya yazık yani bizim usta uğraşmak bile istemiyor araçla ki mersinin en iyi turbolu araç yapan kişisidir kendisi
Turbo arabayı yürütmek kolay değildir sıkıntıları giderilse iyi bir setupla atmosferikten daha hızlı olur ama iş ustada bitiyor
Trajikomiklik durum pek yok klasik turbo sıkıntısı
Evet tahmin ettiğim gibi 06 BMD bu araç sadece kalkışta koltuğa yapıştırıyor günlük kullanımda arıza açan çabuk insanı kendisinden sogutan bi araç olarak turbolanmis. Sadece adı turbo ,performans olarak birsey vermiyor. Kars gibi ustası olmayan bu araçlar yerine atmosferik daha iyi olur.
Enjeksiyon varken karbüratöre çevirip lpg de kullanmak komik bence.ve halen beyin felan sokulmemiş.o kadar harcanan paraya 4 nokta enjeksiyona rahat geçilirmiş.araba da audi turbosu var araç sahibi iyi para harcamış arabaya yalnız ?

Zaten en komik yeri kars gibi biryerde çift fanlı olması ofsayt zaten
Bu arabayı hazır aldı getirdi bi hevesle ama fazla kullanamadı bence böyle bi araç sahibi tamirinden iyi anlamalı veya iyi bir ustası olmalı çift fan olayı yazın dusundugunuz gibi soguk degil 30 derece civarında seyrediyor.
Sayfalar: 1 2 3 4