Tofas Team

Tam Versiyon: Elektrik Gelmiyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar 2 gün Öncd Evime Geldim Normal Bi Şekilde Hiç Bi Sıkıntı Yoktu Bugun Kalktım Arabaya Bindim Kontağı Çevirdim Hiç Bi Işık Yok Şaşırdım Alla Alla Dedim Marşa Basıyorum Marş Dönüyo Normal Şekilde Amaa Hiç Bi Şekilde Elektrik Yok Sadece 4'lüler Ve Parklara Elektrık Geliyo Ne Akü Lambası Ne Yağ Lambası Hiç Birşey Yok Kalorifer Felan Dahil Lpg'yede Gelmiyo Ona Gelse Araba Çalışır Diye Düşünüyorum Hal Böyle Olunca Arabada Çalışmadı Tabi Çok Şaşırdım Acaba Sorun Nedir ??
Konu başlığını düzenledim bunu sorununla alakalı olarak seçmelisin

Sorununa gelince normalde kontak açmaksızın çalışan herşey çalışıyor fakat kontak açınca çalışanlar çalışmıyor mu ?
Teşekkür ederim Konu Başlığı İçin Evet Aynen Öyle Teyipin Işığı Felanda Yanıyordu Marşa Basıyorum Marş Dönüyo Çok İlginç Şeyler Oldu Arabaya Smile)
Sigorta kutusuna + gelmese hiçbişey çalışmaz marş dönüyor ama kontak açılmıyor senin kontak bozuk diye düşünüyorum akünün + kutbundan ateşleme bobininin + bacağına bir kablo bağla geç kontağa bas bak bakalım çalışacak mı?
Eğer doğru anladıysam araç kontak dağıtmış aynısı başıma gelmişti Smile Orjınal Mako kontak 45 tlye alıdık çözdük.
(10.03.2014, 15:03)Falcon417 yazdı: [ -> ]Sigorta kutusuna + gelmese hiçbişey çalışmaz marş dönüyor ama kontak açılmıyor senin kontak bozuk diye düşünüyorum akünün + kutbundan ateşleme bobininin + bacağına bir kablo bağla geç kontağa bas bak bakalım çalışacak mı?

Anladım Bunu Pek Yapabileceğimi Sanmiyorum Ama Ben Bu Ölüyü Başka Bi Şekilde Evin Önünden Nasıl Kaldırabilirim Acaba Kontak Bozulduysa ? Mesela Düz Kontak Felan Big Grin Big Grin
Ne demek yapabileceğimi sanmıyorum ellerin tutmuyor mu kablonun bir ucunu akünün + sına bağlayıp diğer ucunu ateşleme bobininin +sına temas ettiremeyecek misin o kadar mı yani ?
Yaa Yok Onu Yparımda Ateşleme Bobinin + sını Felan nerde Onları Bilmiyorum Ateşleme Bobinin Tam Olarak Neresine Temas Ettirecem ?
Yedek su deposunun hemen önünde şu iki bacağın dibinde - ve + yazdığını kırmızı zemin üzerinde görüyorsun bak
[Resim: 60700305000-1-500x500.jpg]
https://unluoto.com.tr/urunler/294/Bobin-Atesleme-EDKS
aynı sorun bizim arkadaşın araçta da oluşmuş 97 kartal sıkıntı nedir?
Sayfalar: 1 2