Tofas Team

Tam Versiyon: Elektrik Gelmiyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Aynısı bende de oldu. Benim LPG'ye ışıklar yanmıyordu gösterge vs çalışmıyordu kurcaladım sorunu bulamadım sonra elektrikçi arkadaşım vardı geldi sağ olsun baktı sigortasının tek bacağı çıkmış dedi. Taktı yerine bantladı tek marşta aldı şimdilik bir sorun yok. Sanırım torpidonun alt gözüne bir şey koyarken filan deydi de çıkardı sigortayı. Bazılarında motorun oralarda oluyormuş benimki normal sigorta panelinin oradaydı... Big Grin
Kusura Bakmayın 3 4 Gündür Giremiyordum Yazamadım Sorunum Belli Mustafa Abinin Dediklerini Uyguladım Normale Döndü Herşey Ama Şu Anda Kullanmıyorum Arabayı Onun İçinde Hiç Yerinden Kıpırdatmadım Kabloyu Çektiğimde Elektrik Felan Gelmeye Başladı Sanırım Mustafa Abinin Dediği Gibi Kontak Dağılmıs
Birdaha aracın başına geçtiğinizde kontağı açıp sigorta kutusunu elinizle altından kuvvetlice kendinize ve ileriye oynatmaya çalışın. Bir arkadaşınız veya kendiniz göstergeye bakarak yapın bunu gelip gelmediğini anlamak için.
Çoğu tofaşın sigorta panelide bu sorunu çıkarabiliyor soketlerinden veya sigorta devrelerindeki oksit vs buna sebebiyet veriyor.

Bir ihtimal sigorta kutusuda olabilir yani. Önce olabilecekleri kontrol edin ki boş yere masrafa girmeyin. Çünkü panel üzerindeki Services sigortası kontağı ve ona bağlı olan gaz beyni ve göstergesinide çalıştırmaz.Doğal olarak araçta çalışmaz.

Bu arada El freni ışığınız yanıyormu ? Benim anlattığım durumda Kontak olmasa bile açtığınızda el freni yanması gerekir. Tabi eğer el freni ışığınızın eskiden de sorunsuz çalışması gerek.
Sayfalar: 1 2