Yusufcan.3232
Tesisat sorunu
2
31
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Yusufcan.3232 TofasTeam Üye
TofasTeam Üye

  • Konular59
  • Mesajlar221

  • İsim: Yusuf
    Şehir: Isparta
    Yaşınız: 21
    Araç Serisi: Şahin
    Model Yılı: 1991
2400 wat anfi 
Pioneer teyp 
2 ovel hoparlör
2 yuvarlak hoparlör
1200 wat Şub

Bugün montajını yapmak istedim tesisat kabloları hazırdı zaten arabada daha once de kullandığım için 

Bugünanfi bağlantısını yaptım 
Rem kablosunu teyibin artisina bağladım ekşi kutup sokulu olsa da. Teyip yuvasına sokunca oradan şase alıp tekrar teyip açılıyor
​​​​​
​​​​​ama teyipteki rem kablosu fabrika çıkışlı üstünde kağıt vardı hiç açılmamış daha önce aynı teyibi kullanıyordum şuan geri montaj yapmak istedim ama olmadı en son o hiç kullanılmayan rem kablosuna bağlantı yaptim  ama yinede teyibi yuvaya sokunca tekrar açılıyor eksi bağlantı sökük olsa da bu 1. Sorunum


Y çatalı bağlantısını yaptığım zaman anfiye bağlayınca amfinin çalışıyor hoparlöre bağlayınca hoparlörler çift y çatal bağlı  diğer y çatal çalışmıyor ama cift y çatalın eksilerini artılarını çapraz yapınca da hepsi çalışıyor 
Yani front ve rear var 1 çatalı front bagliyorum diğer çatalı da bağlı ama çalışmıyor  çok karışık bir durumdayım
Şuan Online!
Şuan Online!
Falcon417 Genel Sorumlu
*****
Genel Sorumlu

  • Konular225
  • Mesajlar84,345

  • İsim: Mustafa
    Şehir: Adana
    Yaşınız: 36
    Araç Serisi: Şahin
    Model Yılı: 1989
  • Rep puanı 553
Amfi rem kablosu teybin mavi kablosuna bağlanır yanlış yapıyorsun sanki
Çatalda çokladığın beyazı amfideki beyazlara kırmızıları kırmızılara bağladığında ses vermesi lazım karışıkta taksan ses verir ama iş bittikten sonra sesi sağ sol yapmak istediğinde hoparlörler ters çalışmasın yeter
Forum yönetimiyle alakalı sorunların dışında tarafıma özel mesaj gönderimi yapmayınız
[Resim: kkDld9.jpg]
"Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan bilir.. En çok cahil bilir, o her şeyi bilir..."
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Yusufcan.3232 TofasTeam Üye
TofasTeam Üye

  • Konular59
  • Mesajlar221

  • İsim: Yusuf
    Şehir: Isparta
    Yaşınız: 21
    Araç Serisi: Şahin
    Model Yılı: 1991
Abi sorun şu ki önceden kullandığım teyipti sisteme bağlı ama fabrikasyon tem koblosunun ustnde etiket var yani hiç kullanılmamış ama sistem çalışıyordu sonra başka arabaya aldım kullandığım teyibi onda sistem yoktu işte teyip çıkışına bağladım hoparlörü biraz kullandım eski sisteme geri bağlamak istedim ama olmadı rem bağlantısı ilk sokerken bende bakmamıştım işte neyin neden olduğunu şuan bağlarken de fabrikasyondannbero hiç tek kablosu kullanılmamış ama tesisata bağlıydı işte  

Catalda da söylediğin gibi kırmızıyı kirmiziya beyazı beyaza takıyorum rear ve. Front şeklinde ama Sub çalışırken hoparlör çalışmıyor çatalı çapraz takınca da hepsi bir calisiyor sadece beyaza taksam hepsini bir çalıştırıyor


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tipo için tesisat önerisi Reavenn 37 256 02.07.2024, 09:32
Son Yorum: Reavenn
  YARDIM! Komple tesisat önerisi Şahin_1.6 12 52 20.06.2024, 15:06
Son Yorum: Falcon417
  Ses kesme sorunu BLue_HaVvk 5 55 09.06.2024, 13:04
Son Yorum: clonax
  Amfi sorunu turul01 36 186 07.03.2024, 19:37
Son Yorum: Falcon417
  Parazit sorunu ykeles 21 182 06.03.2024, 17:33
Son Yorum: ykeles
  YARDIM! Nasıl bir tesisat dizmeliyim? Şahin_1.6 4 47 23.12.2023, 01:33
Son Yorum: Falcon417
Music
YARDIM! Android Double teyp ses ve görüntü gitme sorunu ygt 16 70 18.12.2023, 01:12
Son Yorum: Falcon417