(02.04.2014, 03:03)GyRFaLCoN yazdı: Lastiklerin durumu berbat jantlardan tekinde kaynak var ve kozmetik açıdan pekte sağlıklı değil gibiler.
Biraz mantıklı düşünülürse, 300 liraya alan kişi jant başına 50 lira boya parası verecek ve 4 adet lastik alacak. Bunun yerine daha cazip fiyata düzgün görünümlü temiz lastikli jant lastik alınabilir.
Sıfır jantın fiyatıda zaten 350 400 lira civarı. Sahibinden gibi sitelerin verdiği fiyatlar şişirmedir. Jant lastikcilerde 100 liraya yakın düşük fiyatlar mevcut.
Fiyatta yarı yarıya bir indirim olmalı gibi görünüyor güzel kardeşim.
Mal senin tabiki istediğin fiyat belirlersin piyasa bilgilendirmesi yapmaktır amacım.. Hayırlı satışlar.
valla ben jant lastik al sat ticareti ile uğrasmıyorum jantcı jantcıda gezmiyorum öğrenciyim ve evimde bu jantlar var satıp harclık yapıcaz amac bu.
http://www.sahibinden.com/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning?query_text=cms+40&sorting=price_asc&viewType=Gallery
malum siteye girip fiyata göre en düşük diyip arattığınızda en düsük fiyat benim jantlar geliyo ki daha da pazarlık var diyorum.
Saygılar.
birde abi şu var lastiksiz 2 tane kara jantı 75 tl ye satıyorlar 4 tanesi 150 tl kendim aldım bu fiyata
lastiksiz kara jant takımı (tabiki çıkma) 150 tl ye satılıyorken bu çelik jantlarda bi 250 tl ye falan gider diye düsünüyorum ben.
Not: aldığım iki kara jantta yamuk .