cümleten selamaleyküm forumda yeniyim. yaklaşık 3 hafta önce 95 hidrolikli doğan slx aldım bağaj için de iki taraflı çamurluk üstünde çürükler var . bu çürükleri hep yaptırmak hemde arabayı komple boyatmak istiyorum. ortalama fiyat ne çıkar. yozgat çorum ankara aksaray çevresine yakın iyi usta varmı ?
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
hoşgeldin öncelikle, maalesef son yıllarda iyice sanayi işleri zorlaştı usta bulmak zorlaştı uçuk fiyatlar isteniyor. sen çürüklerin fotosunu atarsan daha çok yardımcı olabiliriz. şöyle düşün komple kaliteli bir dış boya 60 bin bandında şu an. çürüklere duruma göre değişir yani sen bu işlere girmek istiyorsan kenarda 100 bin lira para olması lazım değer mi degmez mi o da sana kalmış.
Hayaller de güzeldi, yaşanabilseydi...
100 k çok abartı geldi
üstün körü olsun dersen çürükleri macunla kapatıp aracın üstünden hiçbişey sökmeden de boya yapanlar var. her yerine çürüklere fiber macunu basıyorlar. tamponlar kapı kolları kapı şeritleri farlar vs kağıt bandı çekip boyuyorlar. 30 bin liraya yapar onlar ama 1 seneye kusmalar dökülmeler başlar.
Hayaller de güzeldi, yaşanabilseydi...
4 kapı 32 bin tl 2 çamurluk 6 bin tl sağ sol alt taban 8 bin tl alt kılıç saçları 2bin tl hiç uğraşma kapınmı çürük değiştir parça başı 4k 5k 3k arası boya 30k dan boyat sen haşat arabayı verirsen çürük çarık adam inşaat sıvası gibi yapıp verir eline benim başıma geldi adam benden 4 ay önce dış boya yaptırmış komple boyatmış vurmuşlar macunu her yere 5 ay dayandı araba dediğim gibi neresi çürükse sıfır parçasını alıp kaynattır yada sök tak yap daha sağlıklı olur zaten parçası ucuz kapının tanesi 6 binmi ne
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | |||||
| Şase üstü çürük | |||||
| Çürük hakkında. | |||||
| Ankara Buğra oto boya | |||||
| YARDIM Boya önerisi | |||||
| Murat 124 Komple Revizyon | |||||
| YARDIM Çürük Kapatma | |||||
| Kapı çerçevesindeki siyah boya ( folyo değil ) | |||||

![[+]](https://www.tofasteam.com/images/collapse_collapsed.png)