Muhammed TAŞ
Enjektör Tamiri Fiyatları, 1.5, 1.3 Multijet Tüm Modeller
0
6
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Muhammed TAŞ Yönetim
Site Kurucusu

  • Konular91
  • Mesajlar353

  • İsim: Muhammed
    Şehir: Ankara
    Yaşınız: 30
    Araç Serisi: Şahin
    Model Yılı: 1994
  • Rep puanı 3
Enjektör tamiri dediğimiz andan itibaren akla ilk olarak dizel araçlar gelir. Dizel araçlarda bulunan enjektör sistemi arızası genellikle yüksek maliyetli bir işlemdir. Dizel araçlarda bulunan enjektör sistemlerinin tamirini dizel servisleri ve enjektör servisleri yapmaktadır. Dizel araçlarda farklı farklı markalarla enjektörler bulunur. Bu enjektör sistemleri zaman içerisinde aşınmaya başlar ve bir takım arızalar meydana getirir. Enjektör pulundan mazot kaçırma, enjektörden ses gelme gibi bir çok problem meydana gelir. Bu esnada egzozdan siyah dumanlar çıkar. Enjektör arızasının en belirgin sebeplerinden birisi de siyah dumandır. Yoğun şekilde siyah duman atan dizel araçların ilk kontrol edilecek yeri enjektörler olmalıdır.

2024 Enjektör Tamiri Fiyatları

Aşağıda birçok modelin enjektör tamir fiyatına yer verdik. Bu enjektör onarım fiyatları her serviste farklı olarak karşınıza çıkabilir. İlden ile farklı fiyatlar verilmektedir. Seçilecek tamir servisinin tecrübesi, kullanılan malzemelerin markaları gibi birçok kriter, enjektör tamiri fiyatlarını belirler. Bu yüzden birçok firmayı arayarak en net fiyat bilgilerine erişebilirsiniz.

2024 Enjektör Tamiri Fiyatları


Enjektör tamir fiyatını birçok araç modeliyle beraber bir araya getirdik. Güncel enjektör tamir fiyatları için bu konunun altına yorum atabilirsiniz. Enjektör de arıza olduğu halde erteleyen araç kullanıcılarına ise her biline dakika için tamir masrafının daha da artacağını belirtmek isteriz.


Marka ModelFiyat Blgisi
1.3 multijet enjektör tamiri fiyatı5500 TL'den başlar
1.5 dci enjektör tamiri fiyatı6500 TL'den başlar
Ford connect enjektör tamir fiyatı5500 TL
Doblo 1.9 jtd enjektör tamiri5500 TL
Ducato euro 5 enjektör tamiri6800 TL
Caddy enjektör tamiri fiyatı6800 TL
Fluence enjektör tamiri fiyatı4500 TL
Linea enjektör tamiri fiyatı4200 TL
Opel combo 1.3 enjektör tamiri4500 TL
Doblo enjektör tamiri fiyatı4500 TL
Transporter t5 enjektör tamiri fiyatı5800 TL
Ford fiesta enjektör tamiri fiyatı4200 TL
Citroen berlingo enjektör tamiri4500 TL
Kangoo enjektör tamiri fiyatı5500 TL
Citroen c5 enjektör tamiri fiyatı5500 TL
Nissan navara enjektör tamiri fiyatı8500 TL

Enjektör Tamirini Kim Yapar?


Enjektör tamirini genellikle dizel servisleri yapmaktadır. Dizel pompa servisleri olarak adlandırılan bu servislerde, sadece enjektör ve mazot pompası gibi parçaların tamir işlemleri profesyonel şekilde yapılmaktadır. Bu gibi yerleri ziyaret ederek enjektör tamiri hakkında bilgi alabilir ve fiyatları öğrenebilirsiniz. Bu gibi servisler enjektörlerin kontrollerini de yapmaktadır. Arıza tespiti yaparak sizlere gerekli tüm bilgileri ve neler yapılmasını gerektiğini tek tek anlatmaktadırlar.

Enjektör Tamiri Kaç Saat Sürer?


Bozulan bir enjektörün tamiri genellikle kısa sürer. Ustanız enjektörleri söker ve enjektör servisine gönderir. Enjektör servisinde ki cihazlar yardımıyla enjektörler kontrol edilir ve tamir işlemi için ön hazırlık yapılır. Enjektörlerin tamamen yenilenmesi ortalama olarak 4-5 saat sürmektedir. Bazı durumlarda ise bu daha kısa sürede de tamamlanmaktadır.
Enjektör Tamiri


Enjektör Arızası Nasıl Anlaşılır


Enjektör arızasını anlamak oldukça kolaydır. İlk olarak enjektörler gözle kontrol edilir. Enjektör memesi arıza yaptığında hem mazot sızıntısı hemde enjektör sesi meydana gelir. Ayrıca egzozdan yoğun şekilde siyah duman atabilir. Ayrıca, araçta çekiş düşüklüğü, sabah geç çalışma ve tepki sorunları da mevcutsa, enjektörlerin arızalı olduğunu anlayabiliriz. Enjektör pulu arızası durumunda da genellikle mazot sızıntısı ve kokusu olur. Araç kaput içinde mazot sızıntısı, mazot kokusu alınıyorsa da enjektörler de arıza olduğu anlaşılmaktadır.
Enjektör Tamiri Servisi
Enjektör tamiri servislerine giderek, enjektörlerde arıza olup olmadığını öğrenmek kolaydır.
Mazot sızıntıları başka parçalara da zarar vererek zararın çok daha büyümesine sebebiyet verebilir. Bu gibi enjektör sızıntılarında, enjektör arızası belirtilerinde hızlı olmalı ve hemen çözümün sağlanması için harekete geçilmesi oldukça önemli bir adım olacaktır. Enjektör servisi araştırırken yorumlara ve fiyat bilgilerine bakmak yeterlidir. Kullanıcı deneyimi en çok olan firmaya enjektör tamiri yaptırabilirsiniz. En iyi enjektör tamiri servisi tarzında aramalar yaparak, alanında başarılı firmaları görüntüleyebilirsiniz.
Unutmayın ki enjektörler araçlarımız için oldukça önemli parçalardır. Bu parçaların arızasını hemen yaptırmaz da ertelerseniz bütçenizi sarsacak diğer problemlere de yol açabilirsiniz. Bu nedenle, herhangi bir arıza durumunda hızlı davranmak oldukça önemli olacaktır.
Web Tasarım  - Reklam Danışmanlığı
İnstagram: DoğayaKaçanAdam
TofasTeam.com