Tofas Team

Tam Versiyon: Arkadaşlar kontak açıkken teypte cızırtı sorunu .
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar araçta kontak açıkken teypte rahatsız edici bi cızırdama var hatta motor ısındıkça artıyor araç fana girdiğinde ise cızırtı iyice fırlıyor ve kapamak zorunda kalıyorum Smile ne yapılması gerek ?
kontak açık değilkende yapıyorsa elektrik aksamındadır sorun, eğer dediğiniz gibi yapıyorsa sadece o zaman anten kablolarının yeniden çekilmesi gerekiyor.
kaçak vardır büyük ihtimal tesisata bakın buji kablolarıda eskiyse degiştirin
Saolun arkadaşlar bujilerde sıkıntı yok hepsi yeni, anten kablolarının yenileriyle tekrardan değiştirilmesi gerekiyor sanırım Smile
teybin şasesine bakın. Eksi ucunu başka biryerden alıp deneyin. Anten kablosundan olsa araç çalışmadığında da cızırtı yapar. Anfi kullanıyorsan teybin anfi çıkışlarına şase işlemi görecek tel bağla şaseye ver.

Sadece teyp çıkışlarında ise sorun soketteki siyah kabloyu biryerinden hafifçe sıyır ek kablo yapıp kapı kenarından şase al bakalım düzelirse sorun ordadır. Düzelmezse diğer önerileri değerlendirirsin.
Tamam kardeşim saol yakın bi zamanda baktırcam buna sonucu yazarım Wink
aracımı muayeneye götürürken anfi ve kabini söküştüm malum şase ve döşeme yenilenirken kablolarıda komple söktük sonra terkrar bağlantıları yaptığımda sürekli cızırtı vardı her kabloyu söküp taktım olmadı daha sonra hoparlör kablolarını söktüm ve ters bağladım sorun çözüldü şun sıkıntı yok çok şükür