Tofas Team

Tam Versiyon: benzinde çalışmama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
petrol ofisinden 20 tl lik gaz aldım 1 tane yeşil ışık yandı sonra bi kaç km gittikten sonra hatta bayırda durdum rölantide çalışıyordu sonra kırmızıya düşmüş bayırda olduğu içindir diye aldırış etmedim sonra tepeyi indikten sonra yeşil yandı az bişey daha gittim eve geldim kırmızı yandı bidaha yeşil yanmadı ya göstergesinde sıkıntı var ya şamandırada sıkıntı var yada araba çok çok fazla yakıyor. lpg sisteminin garantisi var gidiyorum adamlar bakmıyo bile bişey yok diyo 20 tllik gazla yeşil ışık yanmaz diyo gönderiyo önceden 10 tl lik gazla yeşil yanıyodu 20 lik alırsamda arasıra 2. yeşil ışık yanıyodu. (tank 50 lt lik). sizce sorun ne olabilir? beynine kaçak kontrolü yaptılar kaçak yok dedi. 10 tl lik benzin aldım benzinde çalışıyo mu diye denemek için benzinde çalışmadı acaba boruları falan mı tıkalı 1 seneye yakındır hiç benzinde çalıştırmadım.

gazdan benzine alınca stop etmedi yığılıp kaldı gaza basınca hiç kıpırdama olmadı sonra gaza alıp devam ettim sabit dururken denedim benzine alınca stop etti.
önceden 10TL'lik gazla yeşil yanıyordu demişsiniz ne kadar zaman önceydi ona dikkat ettiniz mi ??
ben 2.32'den gaz alıyorum 20TL atınca 2-5 km sonra ışık düşüyor bu normal bi durum o 20TL'lik gaz ile kaç km gittiğinize bakın derim ama ondan önce benzin işini hallettirin 1 yıldır benzinde çalışmıyorsa benzin hortumları tıkanmış olabilir, benzin düğmesi kapanmış olabilir (başıma geldi) benzinle çalışmama olayı ciddi bi durum ona baktırın sonra gaz TAMAMEN bitmişken 20 TL'lik gaz alıp TAMAMEN bitirene kadar gidin kaç km yaptığınıza bakıp kilometrede ne kadar yaktığınızı hesaplarsınız
25 tl ye benzin otomatiği alın değiştirin benzinde çalışacaktır.

yakıt artmamıştır o ışıklar zaten yanıltır, km hesabı yapın
hocam gaz ayarına baktır istersen cok yakıyorsa yada beyinde sorun olabilir
50 litrelik deponuzda 1. ışığın yanması için 12,5 litre gaz almanız lazım, oda 30-35 liraya karşılık gelir (içerisi tamamen boş olması durumunda), şamandıra üzerindeki gösterge ayarı yapılabiliyor diye biliyorum, tüpçüye götürmenizde fayda var. 10 liralık benzinin depodan çekilebilmesi de ayrı bir sorun, 2 - 2,5 litre benzin depo içerisinde yayılıp az kalacaktır. 20 lira altı benzinde de sıkıntı olur diye düşünüyorum.