Tofas Team

Tam Versiyon: Muayene için gerekli parçalar ve fiyatları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar yeni bi doğan aldık 89 model düz doğan. Muayenesi yok araba arkadan çok basık stoplar farlar felan değişmesi gerek bi liste yaptık ama fiyatlandırmada güncel fiyatları bilmediğimiz için sizden yardım almak istedim.
İstanbul fiyatları olursa sevinirim Smile

Ön-Arka far stop takım
sinyal takım
Ön-Arka tampon slx tip sisli takım
Arka helezon takım
Kapı fitilleri takım
Ön panjur
Far rolesi ve ampulleri.
Dış kapı kolları takım.

Spor tip vites muayeneden geçiyor mu ?
Cam filmine sıkıntı yaparlar mı ?
Araba önden çok olmasada 2 bakla kadar basık sıkıntı olur mu ?
Bide arabanın üzerinde APP plaka var orjinalleri yok. onu nasıl yaparız mühürüsz plaka muayeneden geçmez mühürlüsünü nasıl çıkarttırıcaz.
fiyat bilmem

vizeyede girdiğin yere bağlı ama normal şartlarda;

vites sorun olmaz
cam filmi çok koyu değilse sorun olmaz
basıklık ta sorun değil hafif kusur
app hafif kusur
dış kapı kolu tanesi 12,5tl
farlar 70tl çifti http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-dogan-slx-orjinal-modifiyeli-far-sinyal-izgara-108255430/detay/
önpanjur 5-10-15-35 tl
ön tampon 35 tl yan sanayi
kartalın arka tampon 65 tl idi
ben ünlü otodan aldıklarımı yazıyım
farların tanesi 30 tl ye aldım sinyaller 10 tl far çıtasıı 10 tl idi sanırım
tamponu kırşehirden wanpres marka aldım 40 tl ye 5 tl ye de fıskıyeleri aldım
sis lambasını orjinal almıştım oda 25 veya 30 du tanesi tam hatırlamıyorum ayakları felan 10-15 de orası tutuyor yukarda yazdıklarımın tampon haric orjinal parçalar.. arka slx vidasız stopları kırşehirden almıştım orjinal plakalık ile birlikte bir kaç parça birşey daha almıştım 100 tl para vermiştim umarım aklında birşeyler oluşmuştur.
aradığın her şeyi unluoto.com'da bulabilirsin 250 tl üzeri alışverişe ücretsiz kargo ile gönderiyorlar orjinal parçaları alacaksan ki orjinal olmasını tavsiye ederim alacaklarının hepsi zaten 250 tlyi geçer kargo parası ödemezsin 3-5 daha aza mal edeyim diye yan sanayi parçalar alma derim çünkü gerçekten çok kötü kalitesi var ve aracı elden çıkartırken orjinallik her zaman önemli bir konudur. bunun dışında orjinal plakaları çıkarttırmanı şiddetle tavsiye ederim çünkü bu şekilde trafik seni yakalarsa orjinal plakanı takana kadar aracı bağlayabilirler bunun için trafik şube müdürlüğüne gideceksin aracımın plakaları düşmüş kayıp bulamıyorum yenisini çıkartmak istiyorum diyeceksin gerekli işlemlerin ardından orjinal plakalarına sahip olacaksın bu konuyu bir an önce halletmeni tavsiye ederim. app plakaları kullanmaya devam etsende orjinal plakalar bagajında dursun olası bir cezada app plakaları söküp orjinalleri takarsın aracını bağlanmaktan kurtarmış olursun app plaka içinde internette mühürlü satılanları var çifti 80 tl civarında diye hatırlıyorum.
Plaka işini çözdük, APPleri söktük altından orjinalleri çıktı .d.d
Benim için para tutucak olanlar sanırım ön ve arka tampon olucak. Cam filmlerinide sökmeyi düşünüyorum siyah araba cam filmli olunca hırsız gibi oluyo polisler sıkıntı yapıyor. zaten içi deri döşeme torpido temiz cam filmine gerek yok ama nasıl söküceğimi bilmiyorum.

Ön ve arka tampon fiyatları nedir arkadaşlar ?
Ön tampon sisli zaten ama köşeden kırık sislerini ona geçiririz muhtemelen yan sanayi takarım orjinale para vermeye hiç gerek yok.
Bide araba arkadan basık önden kalkık 4 tane helezon alıp muayeneden sonra kafama göre basmak istiyorm önden 3.5 arkadan 1.5 ankara işi Smile
Ön ve arka helezonların fiyatı nedir ?