Tofas Team

Tam Versiyon: problemlerin biri bitip diğeri başlıyor :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
selam millet.araç vites kutusundan yağ damlatıyordu tamir ettiler. sonra araç yokuş yukarı yolda veya yüklü kalkarken vites kutusundan gelen titremeler başladı. hatta bir defasında vitesten çıktı. nedeni nedir acaba. vitesi 2 ye düşürürken de dişli sesi çıkıyor bazen. tamirden önce yağ damlatma haricinde başka problemi yoktu. buranın tamircileri çok kabiliyetlidir de. sen bir problemle gidersin adamlar onu çözer her türlü ama 2 3 tane problem hediye eder Big Grin
bu sorunların nedeni ne olabilir. çok masraf çıkarır mı. tamir edilmese sorun olur mu,

bu ilk problemdi Big Grin ikincisi araç gazla çalışırken hiçbir problem yok ama benzine alınca çok acayip düzensiz çalışıyor ve hafif mavi duman çıkarıyordu.yüksek devirde düşük devirde hep bu şekilde düzensiz çalışıyordu. sonra hava girişini bantlıyorlarmış onu söküp attım. şimdi yüksek devirde mavi duman çıkarmıyor çalışması da iyi ama düşük devirde, rölantide yine aynı şekilde hem düzensiz hemde mavi duman atıyor nedeni nedir acaba.
ooo mavi duman pek iyi bişey değildir ama yağ eksiltiyor mu aracınız?
eskiden acayip eksiltirdi ama damlattığı içindi. şimdi pek eksiltmiyor yada bana öyle geliyor da olabilir Smile ama yağ yaksa gazla da yakar neden sadece benzinde problem var hiç anlamadım.
kardeşim benzindeyken aracının karbüratör ve avans ayarlarına baktır düzelicektir.diğer vites problemin için sekromeçlerini yaptırman gerekiyo vitesten düşme sorunun düzelecektir.