Tofas Team

Tam Versiyon: Far Tasları Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dostlarım aracımı yavaş yavaş orjınale yakın toparlamaya başladım.4 Farlı oldugu için uzun farların iç çanakları küflenmiş gibi farları açıp camlarını filan silicem birde ampüllere sarı şapka aldım ondan takıcam fakat far çanakları ayrı satılıyormuydu yada krom fısfısla boyasam olurmu ön tampondakilerde hiç aynası kalmamış.Ek olarak ön panjurum orjınal fakat rengi çok soluk onu siyaf spreyle boyasam güzel olurmu? Birde farların içine ufak delik açıp park ampulu takabbilirmiyim?
hocam bence panjura hiç elleme çok sırıtır tampona ve farlara gelince nikelaj kaplata bilirsin diye düşünüyorum
Farların ve tamponların yenisini alabilirsiniz. Tamponları boyarsanız (şayet araç orijinal toplanacaksa) ne yaparsanız yapın aracı gösteremeyecektir.
Tamponaler sıfır alıcam tampondaki sinyal ve parkların içindeki aynalarının boyası gıtmiş ve farların 2 tanesının içi küflenme yapmış onlara bi çare arıyorum Big Grin
Bende alüminyum krom eskitme adıyla renk boya tavsiye ederim.Krom bi görüntü oluşturuyor uygulanan yere.
(20.07.2013, 14:33)kerem11 yazdı: [ -> ]Bende alüminyum krom eskitme adıyla renk boya tavsiye ederim.Krom bi görüntü oluşturuyor uygulanan yere.

1 lira büyüklüğü kadar bi küf var temizlesem sıksam olur heralde tampondaki park ve sinyalere ondan yapıcam birde ledli ampul buldum 9 ledli onlar güzel olucak Big Grin
Krom boyayı ford sierranın stoplarında kullandık ama öyle aman aman bi krom olmuyo artı ışığın ısısından boya dökülme yapar.Tavsiyem farları ve sinyalleri komple yenilemeniz.