Tofas Team

Tam Versiyon: Dizel motor yağı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bugün yğı filtreyi hava fitresini değiştirdim değiştirdikten sonra benim araca konulan yağın üzerinde diesel yazdığını farkettim yağcı bişi olmaz öncesindede bundan koymuştuk dedi olacağınıda pek sanmıyorum ama araç rölantiden düştü gibi geliyor sizce ?
Olur mu ole sey ya,o yağla motoru çalıştırmayın yağı da filtreyi de komple değiştirin.
Olmaz olurmu bosaltın hemen.
zararı olmaz gibi geliyor ama rölantinin düştü sanki yağ bu

http://www.castrol.com/castrol/productdetailmin.do?categoryId=73020014&contentId=6008162
değiş usta değiş
maddiyat zorlayacak şimdi tekrar değiştirsemde..

ne zararı olabilir sizce ?
Gökhan kardeş Dizel araçların piston vesaire sistemleri biraz farklı bu yağ onun için geliştirilmiş bi yağ bence değiştirmende fayda var arkadaşlarda zaten kesin değiştir demişler bence dinlemek lazım, sana 10 numara 5 yıldız bir yağ önericem hatta direk onunla değiştir ucuza kaçma derim yağda Wink http://www.castrol.com/castrol/productdetailmin.do?categoryId=73020008&contentId=6007604
artık değiştirecem ama "Castrol CRB RX Diesel 20W-50, CF-4/SF sınıfı tavsiye eden tüm dizel ve benzinli motorlar için uygundur. " yazıyor ama rölantinin düşüşü ayrı tabi de bu alışma süreciyle ilgili olabilir mi rölantinin düşmesi ? ( Nakit sıkıntısı işte Big Grin )
yoksa aksine rahatlmasımı gerekir di motorun ?
Yag dizel yagı siz koymussunuz hemen fark etmiş rölanti düştü diyorsunuz biz degiştir diyoruz,Yag öneriyoruz,Kullansam ne olur nakit sıkntısı diyorsunuz,Tamam dizel yagla kullanın 80 tl kacın yiyin pistonları 0 motor yaptırın.
bugün 3 ayrı motor ustasına sordum ve hiçbir sıkıntı olmayacağını ve rölanti düşmesinin hava filtresi değişiminden kaynaklandığını söylediler
Sayfalar: 1 2