Tofas Team

Tam Versiyon: pasta cila tamamlandı. :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
merhaba arkadaşlar elimde pasta cila vardı bugün aracımın sade ön kaputta deneme yaptık sonuç mükemmel elimiz alıştı daha sonra komple yapacağız.

Pasta cila bu

[Resim: 40867f3cf30732464cff85fdc1567ec4.jpg]

Önce pasta cila nın kendi süngerinden uygulayacağımız yere parça parça sürüp süngerle yaydırdık sonra biraz bekleyip yumuşak bir bezle sildik .Yaparken çekmeyi unutmuşum tamamını yaparken eklerim.

Bunlarda resimler yapıldıktan önce ve sonrası
Bu yapılmadan önce
[Resim: 20p525v.jpg]

Bu yapıldıktan sonra
[Resim: dxfpr9.jpg]
bitince pırıl pırıl resimleri bekliyoruz hocam
(16.06.2013, 20:52)B.TT.L yazdı: [ -> ]bitince pırıl pırıl resimleri bekliyoruz hocam

Elbette hocam resimlerde pek fark yok gibi duruyor ama farkı hissettim . Smile
Pasta yazdığına bakma Pasta ile alakası olmayan bir ürün Smile

Geçenlerde bende aldım aynısını aracı sadece parlatmaktan ileri gitmiyor. Bir dünya sayarak geri götürdüm 5 10 lira fark ödeyerek Sonax pasta aldım (Pasta cila değil)
Cilasını ayrı şişede aldım sıvı.

Mümkün mertebede ucuz ürünleri araçta kullanmamak gerekiyor boyasını mahvetti formula olan bembeyaz araçta benek benek siyah iz oluşturdu. 5 lira fazla olsun kaliteli olsun farkı o zaman anlarsınız işte Smile
Arkadaşlar bugün pasta cila çekme işlemini bitirdik bunlarda resimler.Yaparken çekmeyi unutmuşum heveslenirken pasta cilanın kendi süngeriyle parça parça sürüp sonra aynı süngerle yaydırıp biraz bekledikten sonra temiz bir bezle dairesel hareketlerle siliyoruz.

[Resim: i5di1h.jpg]
[Resim: ed15h.jpg]
[Resim: awrcyc.jpg]
getirin çekelim ölümüne çbs elle bi yere kadar makineyle çekeceksin kendim oto yıkamacısıyım Big Grin
(23.06.2013, 14:48)Emre Fırat yazdı: [ -> ]Eline sağlık Kerem kardeşim pırıl pırıl olmuş araç Smile Yukarıdaki yorumda arkadaşımızın dediği gibi markalı ürünler kullanmanı tavsiye ederim . Sonax ile meguiars'ı tek geçerim . Pahalı ürünler lastik parlatıcısı dahi 35 lira ama ciddi anlamda kalite farkı var . Piyasa ürünleri cila 2 güne çıkıyor. Sonax mesela biraz daha uygun ayda 2 seans olmak üzere 15 günde 1 kere tamamen cilasını uygularsanız 2 ay boyunca yada 3 seans olarak 10 günde bir etkiyi görüceksiniz Smile

Birde aracın tamamına pasta kullanmanızı tavsiye etmem boya ömrünü kısaltır . Sadece büyük çiziklere kullanmanızı tavsiye ederim . Cila zaten kaliteliyse kılcal çizikleri harelenmeleri yok ediyor . İlk seferde hepsini almasa bile dediğim gibi uygulandığında büyük sonuç çıkar ortaya .

Sonax'ın hızlı cilasını kullanabilirsiniz aracı yıkadıkdan sonra kurulamadan önce ıslakken sprey cilayı sıkıp kurulamanızı tavsiye ederim. Onun haricinde araç kurularken kullandığınız bezlere özen gösterin . Hiç bir zaman ovarak dairesel hareketlerle aracı silip kurulamayın . Yerdeki kilimin iki ucundan tutup yerde sürükler gibi bezi aracın üzerine koyun ve çekin . Su emici bez olmalı . Kılcal çizikler zaten hep silerken oluşuyor . Bu şekilde verimli sonuçlar alıcağınızı düşünüyorum Smile

Daha önce kapsamlı bir araştırma yapmadım ve denk gelince aldım genede boş durmasın çekeyim dedim ama birdahaki çekişimde kesinlikle önerilerinizi dikkate alacağım.
benim araba beyaz. bazı yerlerde çizikler var komple pasta ve cila uygulamak istiyorum. amcam oto yıkamada çalışıyor uzun zamandan beri. pasta cilayı al ben çekerim dedi. bazıları uzman gerekiyo herkes yapamaz boyayı mahveder diyo o yüzden çekiniyorum. pasta ve cila ayrı almayı düşünüyorum marka önerirseniz sevinirim. bide cilayı yayıp biraz bekledikten sonra bastıra bastıra mı siliyoruz yoksa baskı uygulamadan mı siliyoruz?
bende pasta cila yapmak istiyorumda hiç yapmadığım için tedirginim. boyaya zarar verir diye elimi sürmek istemiyorum. formula1 pasta cile uygulaması kolaymı. yıkandıktan sonra yine parlak kalıyormu. yada boyayı inceltiyormu.bana sonax önerdiler ama formula sanki daha iyi gibi geldi. tecrübelerinden faydalanmak isterim ne öneririsin. Smile
duyduğum kadarıyla formula1 pasta cila bir arada. bu ürünü tavsiye etmiyorlar. mümkünse pasta ayrı cila ayrı olması gerekiyormuş.bende ayrı ayrı almayı düşünüyorumda cilayı kendim çekerim ama pastayı gözüm kesmiyor.
Sayfalar: 1 2