Tofas Team

Tam Versiyon: AKÜ seçimi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar İyi Günler. araba yerinde 1 gün dursa bile aküsü bitiyo vurdurmak gerekiyo önceden hiç böyle yapmazdı sanaırım akü artık bitti . renk kısmında siyah gösteriyo zaten arabayı ilk aldımda aküsünü değişcem demiştim çok tırt bi vaziyette duruyor yanlız şöylede bişey war arabayı vurduruyom sonra bi 10 dk çalışıyor stop edip diğer gün geldiğimde araç çalışmıyo onu geçtim bu durumdaken yarım saat müzik dinledim bişey olmadı halada çalıyo benim şayin neyin kafasını yaşıyo çözemedim şase felanmı vardırki sonuç olarak yeni bi akü alıcam fiyat önemli deil bana en kaliteli akü tavsiyeniz ne olur TEŞEKKÜRLER Smile
Aga aynı sey bendede var,, 1 Gün cok iyi öteki günn bitmiş, 2 kere sarja verdim bitmiş alıcam dedim yeni sonra sürmedim garaja koydum 1 ay kontak acmadım kutup bası söküktü , Anında aldı, Teyp den dedler degiştirdim ama denedim ..


Sen gez gel kutup basını sök bakam ertesi gün tak marsa bas, Calısırsa Akü saglam, Arabada kacak oldugunu anlarsın,
Teypleri kontağa bağlayın gençler, akü alacaksanız da 60lık değil bi büyüğünü alın
benım teyp normal bağlı ondamıki aceba bilemedim
Kontaklı bağlanıcak teyip.akü mutlu akü 72 lik olucak.elektirikçiler akünün eksi kablosu ile kutu başına bi ampul takıp kaçak olup olmadığını ögrebiliyorlar özel bi ampulmu neyin nesi ise .benım usta bana göstermişti.teyip in sigortasnı söktüğümüzde lambada sönmüştü...ucuz teyipler de oluyomuş bu .