Tofas Team

Tam Versiyon: Aracın eksikleri.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam abilerim kardeşlerim.
aracımız ilk geldiğinde üzerinde hoşuma gidebilecek neredeyse hiçbişey yoktu,( tamponlarda sis,tavan çitası,çelik jant,vs.) bunların hepsini kendim yapmaya uğraşsam bi dünya para yapar haliyle öğrenci adamız gücümüzün yetmediği yerler var, işe ıvır zıvır şeylerden vakit buldukca başlıyorum, ilk olarak karlık,tavan çitası, sticker,cam rüzgarlığı felan aldım, şimdi ben bu aracın : Tamponlarını panjur ve aynalarını boyatmak, uygun fiyatlı bi jant (200-300 tl arası yakışacak bi jant), ve tamponlardaki sislerim çok kötü duruyo bu soruna bi çözüm bulmak istiyorum. bana yardım ederseniz teşekkür ederim. Smile
Aracın resimleri:

[Resim: nyg29.jpg]
[Resim: nyg4m.jpg]
Öğrencinin halinden öğrenci anlar Smile Öncelikle silecekleri orjinal haline çevirmeni öneririm allaha emanet duruyor.Panjuru boyatırken far çıtalarınıda boyatman gerekiyor.Sinyalleri kesinlikle değiştirmelisin 15 tl tanesi.Eğerki aracında sis tesisatı bulunuyorsa tamponları deldirip sis alabilirsin yoksa masraf çok oluyor.Eğer ben elektrik tesisatını yaparım diyorsan en fazla 70 liraya kapatırsın.50 krş a cd kalemi alıp plakaları kalınlaştırmanı öneririm beyaz arabada çok iyi durur.
Kardeş önce sileceklere bi el at, kapılardaki lambamsı zımbırtıyı da sök. O sislerden de hayır bekleme kalem gibi kalmış orada bırak sissiz olsun daha iyi. Bu aynalar kalacak diyorsan bence parlak siyah yap yok değişir diyorsan keyfe keder ayna al. Bende de jant yok ama jant yoksa kapağa hiç gerek yok. Teneke jantın göbeği siyah, yanağı metalik griye boya devam et.
Arabayı ilk başta bi yere bas. Bide CMS 40 tak. Daha sonra sinyaller panjur ve far çıtalarına el at. Cam güneşliğini sök. Tamponlardaki sislerden kurtul çok kötü duruyor. Kapılardaki süs lambalarından kurtul. Farlarını karart. Cam rüzgarlıklarını boşa almışssın bende onlarıda sök. Sinyallerinden kurtul. Tampon altlarını boya. Birden yapamazsan bile yavaş yavaş yapmaya başla. Ama bence öncelik olarak aracı yere bas ve Cms 40 at ondan sonra yaparsın sırayla.
[Resim: 20130609103546.jpg]
bu benim arac örnek olabilir sana
silecekler göze çok batmış ve kesinlikle sis al tesisat çekmek kadar kolay bişey yok bilmiyorsan hep beraber anlatırız yaparsın bende öğrenciyim senn derdini anlıyorum Smile