Tofas Team

Tam Versiyon: değişik bir panjur tasarımı da benden (karbon folyo kaplı)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
selam arkadaşlar normal logolu panjurun t armasını kestim.kesilen yerleri polyester ile doldurulup düzelttim.ilk düşüncem 3 bacak gibi orta kısmına bir malzeme bulup yapmaktı.ama oraya uyacak bir malzeme bulamadım.demir doğramacı dan 3 ad. 3 cm eninde silme demiri diyorlar bunlardan aldım.sonra baktım bu 3 tanesi de panjura ağır geliyor.2 tanesini hizalı bir şekilde yan kısımları keserek yerleştirdim.aslında 3 tanesi de olsaydı daha da güzel görünecekti ama olmadı.arka kısımdan da demirlerin geri çıkmamaları için 2 tane destek plastik malzeme uyguladım.sonra ortaya çıkan bu yeni model panjura komple karbon folyo kapladım.

[Resim: nxrvy.jpg]
[Resim: nxry0.jpg]
[Resim: nxrx2.jpg]
[Resim: nxrzx.jpg]
tebrikler güzel ve değişik bir çalışma olmuş paylaşım için teşekkürler
on numara olmuş hayırlı olsun Smile
Fena değil Smile
teşekkürler Smile
hayırlı olsun başarılı bi çalışmada demirleri nasıl tutturdun ?
GÜzel işçilik farklı görünüm. Sudan rüzgardan atmaz kaplama umarım. Hava kanalları geniş olmuş radyatör kolaylıkla soğuyacaktır. Güle güle kullanın
(08.06.2013, 21:56)06arg98 yazdı: [ -> ]hayırlı olsun başarılı bi çalışmada demirleri nasıl tutturdun ?

kardeş demirleri yan tarafları keserek aralarına yerleştirdim.sonrada hızlı yapıştırıcı ile yapıştırdım.
ellerine sağlık hocam, şimdi deli olarak bi taş atayım kuyuya Big Grin az daha meyilli olsaydı daha dolu dolu durmaz mıydı sence?
(08.06.2013, 22:36)B.TT.L yazdı: [ -> ]ellerine sağlık hocam, şimdi deli olarak bi taş atayım kuyuya Big Grin az daha meyilli olsaydı daha dolu dolu durmaz mıydı sence?
eyvallah kardeş.meyilini alt ve üst kısmın hizasına göre yaptım yandan baktığında altı üstü ortası hepsi bir hizada şimdi.az daha meyilli olsaydı simetri bozuk görünürdü bu seferde.
Sayfalar: 1 2 3