Tofas Team

Tam Versiyon: ilk kazamızı yaptık. [resimli]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
park halindeki araca çarpmak durumunda kaldık. ne kadar frene bassakta kızaklayınca kontrolden çıktı tabi. neyse bununla geçmiş olsun.

adam tutturdu illaha tutanak tutacaz dedim abi yapma etme bişey yok bu arabada günahımız neyse verelim git yoluna fln dedim yok illaha tutanak. adamda tutanak kağıdıda yok bende vermedim inadına aradı aradı bulamayınca ee anlaşalım ozaman. tamam dedim 50 lira veriyim ne 50 lirası en az 200 lira burası fln demezmi.

haydaa al başına belayı Confused

neyse çıkardım 80 lira verdim al abi git işine dedim sonra parayıda almadı benim paraya ihtiyacım yok diye çekti gitti.

tam 1 buçuk saat oyaladı beni yav.

size soruyorum bu tamponun maliyeli nedir???


Bizim araç.

[Resim: v98g1.jpg]


[Resim: nrj0j.jpg]

[Resim: nrj11.jpg]

En neti bu galiba.

[Resim: nrj1g.jpg]
geçmiş olsun öncelikle

avrupa araçlar belli olmuyo
arkadaşımın arabasına çarptılar dediğin yerde 3 cm lik bi çatlak vardı 850 tl çıktı içinde bilmem ne plastikleri varmışta varmış
yok artık yav soygun resmen Confused
Geçmiş olsun öncelikle ama yine iyi yırtmışsın tampon kırılmış (boya çatlamış) en az 400tl tlik masraf var orda normal olarak Smile Birde tamponu sorarsan 1000tl den aşşağı değildir park sensörlü sanırım.
adam senden para kopartmaya calısmıs ne masrafı olcak oranın kırılma yok boya catlamıs. hadi kırık olsn 50 plastikci alır 50de boyacı 100 lira. ama suan bu durumda kırık yok boyayınca gecer avrupa arabaların tampoınu macun tutuyor. macunu bas boya geç bu işin içindeym bende ne arabalar kapattık biz tamponu akıllı vidayla bagladık üstüne macun zımpara boya tertemiz orjinl duruyo Big Grin
Ne kadar büyütmüş arkadaş ya 3-4 ay kadar önce babamda otobanda giderken trafikte tofaşçı bir arkadaş linea ya arkadan öyle tıklatmış genç bir arkadasımız oldukçada korkmus : ) babam inmiş bakmış parayı bırakın korkmasın diye su felan vermiş göndermış bu akdar buyutulecek bişey değil.
Geçmişler olsun hocam, Allah yine de beterinden saklasın
Çok geçmiş olsun dışarıdan pek bişey yokmuş gibi ama içeride ne olduğu önemli.
(04.06.2013, 00:45)umuttuner yazdı: [ -> ]Çok geçmiş olsun dışarıdan pek bişey yokmuş gibi ama içeride ne olduğu önemli.

aynen bendeki symbolle babam 208 e ortadan girdi adamın iki kapı direk çamurluk göçtü symbolde sadece plaka düştü tampon 30 cm çizildi ama içinde bi sürü parça varmış değişti
denilenlere göre ucuz yırtmışız Smile bügün parçaları aldım far camı 7.5 lira çift sinyal 10 lira ( rengi solmuş orjinalleri ile değiştiriyim dedim Big Grin)

bügün takıcam işte allah kimseye kaza bela vermesin.
Sayfalar: 1 2