Tofas Team

Tam Versiyon: Ah tofaşk ahh..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar.İşlerim çok yoğun arabamla ilgilenemiyorum çoktandır.Bugün merkezi kilidi komple elden geçirdim motorların vidaları falan gevşekti onları sıkıladım.Tesisatında problem vardı onları hallettim.Telefonum bozuk foto çekemedim affola..
Bu işi yaparken kapı direklerindeki çürükleri gördüm.Özellikle emniyet kemerinin takılı olduğu direkte fena çürük var.Şöyle anlatayım arka kapıyı sonuna kadar açınca direk kökünden sallanıyor.Çok canımı sıktı bu olay.
Daha böyle sorunları var.Motor yağ sızdırıyor contalar değişmesi gerek.Radyatör delik,kapılar atık,fitiller bitik,bagaj içi komple elden geçmeli,cam motorları değişmeli.Dışardan fişek gibi dursada çok işi var.Bikaç kişiyle konuştum sat okadar masrafa uğraşmaya değmez diyolar.8000 TL ye müşterisi var ama satmıyorum.Ben 6800 e almıştım 96 Doğan S.
Babamla bu yüzden papaz olduk.Satalım avrupa bi araba alalım diyo.Toyota falan.Bi yandan kulağa hoş geliyor ama anlayamadım vazgeçemiyorum tofaşımdan.Başka be abi kim nederse desin.Tenekeymiş menekeymiş umrumda değil.
İçimden geldi paylaşayım dedim abilerim kardeşlerim.Ben bu sevdadan vazgeçemeyeceğim galiba..
Tofaşın hastalığı çürük..

Dediğin gibi araba dıştan fişek ama içten kendini yemiş bitirmiş..

Burdan anlaşıcağı üzere sac kalitesi düşük işte bu sebebten çürümeye elverişli büyümeden sorun halledilmeli..

Ama kim ne derse desin maddi manevi bize yarayacak tek araç Big Grin
aynen öyle kardeşim.Hani zevk meselesi derler ya..işte öyle..
Abi senin araç baya masraflı görünüyo kaç yıldır sende bilmiyorum ama önceki sahibi bitirmiş gibi aracı bunu sat sonra temiz bişeyler bak avrupaya geçmek zorunda olsan bile sat ileride geri dönersin tofaşa , çürük araba sakat.
Tofas kesinlikle bir hastalık bende çok kişiyle tartıstım ettm ama vazgecmedim asla sizde yaptırabilirsiniz yada bunu satıp yine tofas alabilirsiniz he alacagınazada masraf edersiniz tofas bu ne taksan yakısıyor Big Grin
Efsaneler ölmez sadece çürür.. Big Grin

Araç dediğim arkadan itişli olucak yanı verdiğinde korkmayacan. Bmw ile yanlarsan kaldırıma vurursun sonra oturur o kaldırımda ağlarsın. Tofaşla vurursun inip bakmazsın bile götürürsün kaportacı Hamdi ustaya yap usta bunu dersin.
- Ahbe abicim sizede yazık bizede yazık bırakın bu araçları der yap ulan dersin akşama alıcam Big Grin
Satıp başka tofaşta düşündüm ama lpg de 200 lük kadranı rahat kapatabilecek başka tofaş bulabilirmiyim buralarda bilmiyorum.galiba bununla devam edicem.çürükler için ustaya gittim.ben yapmam dedi.anlayan birini al benim dükkanda yapın ama ben bulaşmam dedi adam yaw SmileYanlama olayına gelince; her dönüşte şeytan dürtüyo görenlerde akşam kahvede "arabayı yolda tutamıyon daha nasıl şoförsün" diyorlar ya ona bitiyom işte .. SmileSmile
Tofaşda kaporta önemli motor her türlü yapılır motor sıfırdan yapılınca istediğin kıvama gelir ama cürükler yapılınca tamamn eskisi gibi olcak mı ? Bence kasası temiz başka bi tofaş alın.
Amca oğlu Trakyanın en iyi kaportacılarından biridir.Kapattığı yer bir daha kesinlikle bozulmaz.Ona yaptırmayı düşünüyorum.Fakat onunda düğün telaşı falan var.Bırak arabayı 3 ay sonra al diyo.Kutu gibi yaparım diyo.Ama tam yaz aylarına vermek istemiyorum arabayı.Eylül ayında versem diye düşünüyorum kışa doğru.Kışın arabayla gezmem zaten pek lazım olmuyo kışın.Başka araç istemiyorum.Bunu kendime göre yaptım çünkü.