Tofas Team

Tam Versiyon: far baygın yanıyor yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
sa arkadaşlar bende murat 131 var farları biraz baygın yanıyo geceleri fazla belli olmuyor ona ne yapmam gerekiyor..
far ampullerını degıstırceksın yada xenon takcaksın kardesım
ampuller yeni taktırdım
peki xenon beyni bulsam normal ampulleri onlara bağlasam olurmu
Xenon ampulu farklı kit olarak almalısın , sanırım senin sorunun farlardan içi kararmış olabilir açıp temizle olmazsa yeni far al abi xenondan daha ucuz ama bu şekilde xenon takarsanda istediğin aydınlatmayı alırsın.
teşekkür ederim
far baygın yanıyorsa hemen xenon a para bayılmanın anlamı yok, büyük ihtimal ampullerin büyük numaradır, ampullerini cıkar orjınal değerde olduğunu kontrol ettir elektrıkcıye. ampul büyük değerde olursa baygın yanar nedeni ise ampul büyük değerde olduğundan, onun istediği güce karşılık elektrik gelmemesidir.
Arkadasım normal ampuller fazla aydınlatmaz sarılar anca siste ve kar yagdıgı zaman iyi sonuç alırsın xenonlar elektronik beyin oldugu için daha iyi ışıtma yapar ama siste çok verim alamazsız normal zamanda cok iyi sonuç verir birde xenon takarsan yan sanayi far alma xenonlar karartır opar al mako al
(17.05.2013, 20:03)exelans_01 yazdı: [ -> ]far baygın yanıyorsa hemen xenon a para bayılmanın anlamı yok, büyük ihtimal ampullerin büyük numaradır, ampullerini cıkar orjınal değerde olduğunu kontrol ettir elektrıkcıye. ampul büyük değerde olursa baygın yanar nedeni ise ampul büyük değerde olduğundan, onun istediği güce karşılık elektrik gelmemesidir.

Burada doğru söylenmiş.
Xenon ampule nazaran çok daha pahalıya gelicek. Önce farının temizliğini yap daha sonra güzel bir ampul al.

Philips Bosh veya Osram 100w civarı olması gerekiyor.

Ampulünüzün baygın yanma sebebi watt değeri düşük olduğundan olabilir. 55-60 watt 100 watt'a göre sönük yanar misal.
100 watt ampul alacaksın buna ek olarak elo far rölesi bağlatacaksın farların canavar gibi olur sigorta kutusu yılların verdiği yorgunluktan malzeme kalitesizliğinden malesef gücünü yitiriyor
sarj dinamosunada bir baktır
Sayfalar: 1 2 3 4 5