Tofas Team

Tam Versiyon: Xenon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar forumda konusunu paylasmıstım aracımın farlarında ve sıslerınde xenon var farlar gayet duzgun bır sekılde calısıyor fakat sıslerı daha once bes altı kez acıp kapaltmıstım yanmıyor demıstım daha sonra yandı herhangıbır arızası yoktu fakat bu sıralar sağ taraftakı sis yanmıyor bazen yanıyor bazen yanmıyor yanarken kapaltayım tekrar yakayım yanmıyor genellıkle arabayı ılk calıstırdıgımda yanıyor bırısınden röle baglamam gerektıgını duydum ama ne mantık yurutebıldım nede baglantısını yardımcı olursanız sevınırım Tesekkuler
hocam balast ta problem vardır,bende de bi ara öyle oluyordu sonrada sıklaşmaya başladı balastı değiştirdim düzeldi
Ara kablo uzattınız mı ? Veya balasttan ampule giden birden fazla ek varmı.?

Eğer bunlar var ise iptal edin ve balast ile ampul arasını eski haline getirin.

İlk çalıştırmada balastın çakma denilen işlemi yapabilmesi için kablonun kısa olması ve orijinal kablosu olması gerekiyor. TV kablosu gibi bir şey onunki...
Kablo mesafesi uzun isede yanma şiddeti azalıyor. Yani kısacası balastı ampule yakın yapın balasta gelen elektriği istediğiniz kadar uzatın bu yeterli ..

Bahçelievlere yakınsan gel hallederiz Smile


Bunların hepsi tamam yinede yanmıyor derseniz. Sis rölesi var ondan alıp takın, ben sis rölesi olmadan sadece balastları ampule yaklaştırdım sorunum çözüldü. 1.5 metre kablo ile hiç yanmadı 1 metre ile yarım yandı 20 cm ile full yanar hale geldi. Enerjinin gittiği mesafe önemli Xenonda.

Farlarınız doğal olarak balastları ampulün arkasında olduğundan ve orijinal far rölesini kullandığınızdan sıkıntı yaratmıyor.
aynen kablo ıle uzalttım cunku yetısmıyordu olmadı bıgun gelıp senı rahatsız edeyım
Gel kardeşim istediğin zaman özelden tel no vereyim sana geleceğin zaman ararsın hallederiz. Smile