Tofas Team

Tam Versiyon: Issslıık ısslık
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(08.05.2013, 01:41)06Onur yazdı: [ -> ]
(08.05.2013, 01:08)memet073 yazdı: [ -> ]Sadece sesmi var yoksa yokuşda ve kalkışda debriaj sıkıntı çıkarıyormu abi.

Ses var şimdilik. Yokuş kalkış vites değişiminde problem yok. Ancak ses garip. Kompresörden hava çıkıyormuş gibi de ses var sıyırma sesi de.. Her debriyaja basışta hava atıyor turbo gibi.. Vites atıp pedalı bırakınca ses kesiliyor.

Yolda giden bazı tofaşlardan da duyuyordum aynısını. Debriyaj zamanı gelince olay bu..

abi debriajı degiştirmen gerekli ama o debriaj seni idare eder baskı kaçırdıgından o ses geliyor ama diger sesin üstünde çalışıyorum daha anlayamadım onu.
Motos ısınınca hafiten geçiyor o hava kaçırmaya benzer ses.. Debriyahla alakalı önceden yoktu. Sıyırmayla alakalı olsa gerek..
Bakalım değişecekde ne zaman.. İşçilik kaç istenir buna acaba
60 tl felan tutar abi tahminimce fazla bişey gitmez yani
Bende diyorum benim araca biri turbomu taktı Big Grin

Aynı ses bende de var 1 den 2 ye ve 3e kadar baya bir turbo havası veriyor araca sesten memnunum ama gidişattan değil Smile

Debriyaj da sıkıntı olduğunun farkındaydım ancak sesi onun yaptığını bilmiyordum. Takipteyim konuyu parçalar ve işçilik fiyatını merak ettim.
Gidiş normal de değil aslında çekiş düşüyor yakıt yükseliyor sarsıntı yükseliyor baskı balata baya bişeye etki ediyor.. Değişince çok daha toparlanır araç.
100-120 tl parça 50-60 tl işçilik alıyorlar
Baskı kacırması sıkıntı sıyırırsa yolda bırakır seni abi bence bian once değiş önemli parcalardan yakıtıda etkiler çekişide 100tl ünlüde valeo orjinal set 60-75 arasıda işçilik istiyorlar ama sninki komple sanzumanı asagı almalı oldugu için 75'ten asagı yapmazlar
ben valeo debriyaj setini 135 e taktırmıştım Smile
Evet rakamlar bu şekilde... Arabayı aktif kullanmadığım için bi sıkıntı yok biraz bekleyebilir. Mustafa seninki komple şansumanı aşşağı almalı demişsin başka ne şekilde oluyor ki zaten?
düz motorda şanzımanı indirmeden takılıyor şanzımanı ayırıyon balatayı söküyon yenisini takıyon 20-0 dkka içinde işlem tamam
Sayfalar: 1 2 3