Tofas Team

Tam Versiyon: Yardım Lütfen
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamün Aleyküm Öncelikle Nereye Konu Açmam Lazım Sorunlarla İlgili Bilmiyorum..Aracım 2001 ie Fabrika Lpgli Lavato Sistem Var.
1- Kaç Kez Gazcıya Gittim.. 40-50 krs arası değişiyor yakıtı. hep oldu diye dönüyorum ama sorunum hala aynı. Gaz Ayarında Sorun Olmadığını Söylüyor. Gaz Beyninde Sorun Yok.
2- Arabada Çekiş Yok..
3- Buji ve Kabloları Yeni Değişti.
4- 3. sahibiyim aracın ama cok yorgun duruyor. aracı canlandırmam lazım ne yapmalıyım.. kaportada cürük felan yok altta felan ama solgun cansız bi hali var yaylar sanırım ıyıce eskımıs.
3 kişi felan binince gitmiyor.
5- Çok Sağlam Bir Temizliğe İhtiyacı var.
Bu Konularda Fikir Olarak Yardıma İhtiyacım var. İnsan fikir verilince Seviniyor .. Ne Yapacağı Daha İstekli Oluyor.
(subap ayarlarına baktırmadım)

Konu Buradan Kopyalanmıştır: http://www.tofasteam.com/Konu-selamun-aleykum-8490.html#ixzz2RQ1Ad6M1
Daha Fazlası İçin! www.TofasTeam.com Adresini Ziyaret Ediniz!
Nasıl yorgun duruyor..Kac km de arac gitmiyor demişşiniz ?
(25.04.2013, 00:34)TATLIHIZ yazdı: [ -> ]Nasıl yorgun duruyor..Kac km de arac gitmiyor demişşiniz ?

Daha 90 000 De Araç.. Bide Nasıl Diyeyim Görüntü Olarak Da Diri Durmuyor Yarın Foto Koycam Daha Net Anlatmış Olurum
Öncelikle aracınızı güzel bi iç dıs motor alt detaylı temizliğe veriniz elimizde ne oldugunu görelim. çok yorgun duruyor demişsiniz yaylardan olabilir aracta kaza değişen vs seyler yoksa 4 tane yay alıp takınız amortisörlerin durumunada baktırın belkide yaylar iyi amortisörler kötü. İ.E. araclarda cok düşmüyor yakıt tek nokta enjeksiyondan dolayı felan diyorlar tabi bilmiyorm ne kadar dogru ama olmuyor diede bırakmamak lazım .

Aracınızı güzelce yıkandıktan sonra bi sibob ayarına baktırınız daha sonra aracı bilgisayara baglatıp nesi var nesi yok bakınız. hava filtresi yagı suyu iyimi onları kontrol ediniz sanzumanın difransiyelin yagları tamam mıdır onlara bakınız gitmeme sebebi bunlarda olabilir. saft askı bilyasına 6 köşe takozuna baktırınız gazı bilindik güzel yerlerden alıp deneyiniz ayrıca bazı araclar yaglı bazısı ise kuru gazda iyi olurlar shelin gazı yaglıdır opetinki shele göre kurudur bizim aracta shel alayım gitmez çekmez ama opetten alıyım roketler.
S.a hocam merhaba aracınızın bi kaç fotosunu koysanı iyi olur sağını solunu içini dışını gibi vs.vs.
Orhan bey araç gitmiyor demişsiniz kompresyon ölçtürmelisiniz aracın durumu nedir bilmek için yani bir yerlerden kaçak olabilir üst kapaktan manifolddan ya da karbüratörden kaçak olabilir eksantrik sıkıntılı olabilir subap ayarınızda buna bağlantılı olarak bozuk olabilir lpgcilerin beyin sağlam dediğine pek bakmayın derim bana da sağlam dediler ben direttim yenisini taktırdım al bunu sende kalsın deyip eskisini verdiler bende sağlam olduğunu düşünerek arkadaşımın aracına taktım taktığıma pişman oldum çok yakıyor demeye başladı aracı benzinde bir deneyin ona göre tekrar konuşalım bu yazdıklarımı tek tek kontrol ettirin
arkadaslar tesekkurler yorumlarınız ıcın bugun fotolarını koycam aracın kaporta ve temızlık ile ilgili yorumlarınızı rıca etcem.. yorgun durması ve cekiş ile ilgili sorunlar için mustafa ve yasin bey önerilerizi dikkate alıcam fakat düzgün bir ustam yok. hep ückağıt sanırım aslında ben arabamdan önce bi usta bulmalıyım anadolu yakasından
Resimler Ekte Dediğim Gibi Çok Pis Daha Alalı 3 Ay Oldu Sağlam Bir Elden Geçirmem Lazım Sanırım Her Konuda.. Yorumlar Lütfen..
durumu iyi duruyor iç dış motor güzelce yıkanması gerek ondan sonra kalan yerlere bakılır motoru bir an önce yıkat çok pislenmiş