Tofas Team

Tam Versiyon: mavi ekran hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
mavi ekran ram le ilgili problemlerde çıkar genelde
cd siz format atacam dersen (ki ben haftada bi kaç pc yi yapıyorum)

wintoflash programını indir ve win7 image dosyasını bulundur flash bellekle kurarsın programın yönergelerini izle yeter
Şu mesajları okumadan yazan arkadaşlar... Mavi ekran hata Resmi örnek olarak ben paylaştım yanlış bilgilendirmeyin.. Arkadaşın mavi ekran hatası o değil.

Sen dediğimi yap kardeş. Örnekte gösterdiğim gibi üstteki çizgide yazan hatayı tabi sendekini, yaz Google da arat sonucuna ulaşırsın.


Barış hocam Mavi ekran illa format gerektirmez atılırsa iyi olur fakat formatlık durum olmayabilir. Ram olur, ekran kartı olur ,işlemci olur USB portları olur bir program yüklendiyse driver programı başka bir program ile çakışıyor olur. Yani olurda olur.
En iyi çözüm hatayı not alıp başka bilgisayarda çözümünü öğrenmektir. Yapılmayacak bir şey değil bilgisayarcıya götürsen uğraşmak istemediğinden yüklü bir miktar fiyat çekecek. 30 liraya format atanı var driver kurmadan veriyor öyle memlekette yaşıyoruz işte.
(24.04.2013, 01:42)GyRFaLCoN yazdı: [ -> ]Şu mesajları okumadan yazan arkadaşlar... Mavi ekran hata Resmi örnek olarak ben paylaştım yanlış bilgilendirmeyin.. Arkadaşın mavi ekran hatası o değil.

Sen dediğimi yap kardeş. Örnekte gösterdiğim gibi üstteki çizgide yazan hatayı tabi sendekini, yaz Google da arat sonucuna ulaşırsın.

hocam şimdi bu mavi ekran hatası değil mi Smile
mavi ekran mavi ekrandır

reset atmamasının nedeni başlangıç ayarlarındandır
hata durumunda otomatik yeniden başlat diye bi seçenek vardır
Barış hocam sana demedim ben diğer sayfada resme göre yorum yapmış bir arkadaş vardı.

Resmi ben paylaştım başka bir mavi ekran hatası bu. Hataya göre ekrandaki yazılar değişiyor bunu biliyor olmalısınız Smile onu anlattım ben.

Mavi ekran mavi ekrandır ama hatalar farklıdır Smile Reset atma durumunuda ilk mesajımda anlattım arkadaşa
ilk deneme format bunun çözümü yok hangi parça sorunlu bu aşamada zor bulunur

ama sürekli donduğunu söylemişsin durduk yere de donuyorsa harddiskin ömrünü tamamlamış olabilir disk sonuçta sil yaz sil yaz bozuluyo
bulmak zor değil laptop çünkü başka bilgisayardan girip bakıcak hata kodu ne anlama geldiğine. Ona göre hareket edecek.

Donanımsal ise formata gerek kalmaz boşuna atmış olur. Ram hafif yerinden çıktıysa oturtmakmı mantıklı format attırmak mı Smile

Teknik servisteyim hocam Smile benimde ömrüm tamir etmekle geçti ve geçiyor
iyi yararlı bi yerdesin ben zarar vermekle geçirdim ömrümü Smile

elimde netbook mekan mekan dolaşıp dururum ayar olmuşsam Big Grin

servis değilim ama olsam daha iyiymiş ben de en az senin kadar tamir ediyorumdur Smile her sınıfta her öğretmende odalarda teknoloji sınıfında heryerde pc var Smile akıllı tahtalar projeksiyonlar cabası her tenefüs en az bir pc bozuluyor tornavida ile dolaşıyorum Smile

donmaya takıldım ben formattan sonrada donuyorsa harddisktir tahminimce arkadaş bakana kadar anca tahmin yürütecez Smile
Şimdi arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler fikriniz ve önerileriniz için ben bu mavi ekran hata kodunu not aldımda barış kardeş bu senin dedigin format olayı yapılacak bir iş şimdi ben o senin dedigin gibi format atsam hem mavi ekran çıkmaz hemde bilgisayar donmaz dimi?
dediğim gibi durduk yere donuyorsa hardiskin ömrünü tamamlamıştır

format o sorunu kesinleştirmek için
durduk yere her zaman donmuyor bazen donuyor ondan sonrada mavi ekran çıkıyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5