Tofas Team

Tam Versiyon: jant
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
üniversite 1.sınıftayım. ilk dönem dereceye girdim harç parasını geri iade ediyolar. 385 tl.
bu parayla arabama jant alıyım diyorum. yeni cms40 lar hoşuma gittiydi önler 6 arkalar 7 ofsetli olanlardan.onuda babam beğenmedi sade duruyo dedi. rc 304 ve slx 6 kolu gösterdim bu ikisinden birini al dedi. rc 304 yoruyo sanırım bide fazla yaktırır ona girmemeyi düşünüyorum. slx 6 kol almayı düşünüyorum bakalım. ankara ünlü otodaki slx 6 kol orjinal mi tavsiye edermisiniz? sizce ne kadara alabilirim bu jantı?
Ünlü oto fiyatı 475tl ama şüphen olmaz sıfır opar ayrıca Ünlü otoda pazarlık yapıyo pazarlıkla alırsın 450 felan bırakır belki (çok satıyosa düşmez belki)

Dışarda da 425 - 450 tl arası bulursun sıfırını 2.el çok temizlerde 400tl bence sıfır al Ünlü oto en mantıklısı gibi şuan , 185/55/14 lastikle kullan ama yoksa göstermez kendini
peşin alacağım için dediğin gibi indirim yapabilir. bu ay jantı alacağım gelecek ayada lastiklerini alırım anca.lastikleride dediğin gibi yaparım. Bide tekerler içte durmasın diye flanş mıydı neydi onlardanda alırım olmazsa. inşallah güzel bi görünüm verecem arabaya.

arabamın şuanki görüntüsü:
[Resim: mbu7t.jpg]
[Resim: mbuf3.jpg]

görünümünü bu şekil yapmayı planlıyorum:
[Resim: mbu2b.jpg]
cms 40 dusunursen benim aracta var suan görüntü bu şekil..

Bu konuda detaylı resimler mevcut

http://www.tofasteam.com/Konu-ufak-degisim.html
cms 40 ı bende düşünüyordum yeni cms40 tan bide v kanal performans lastiği takacaktım. baba beğenmiyomuş cms40 ı yapacak bişey yok Big Grin