Tofas Team

Tam Versiyon: 4 lü sinyal
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
4 lü yada sinyali çalıştırdığımda araçtaki diğer ışıklarda etkileniyor stoplar içerdeki led ışık vs. 4 lünün ritmine bağlı ışığın kuvveti azalıp geri geliyor burdaki sorun ne olabilir sizce ?
benim sadece gösterge etkileniyor o da led olduğundan diye süphelenmiştim takmadım da bilen varsa iyi olur
bunun en muhtemel sebebi düşük randımanlı akü ve ya elektrik tesisatının ömrünü tamamlamasıdır.Aynı şeyi ben yaşadım.sinyal verdiğimde içerdeki aydınlatma lambası gidip geliyodu.stoplar falan.akü değiştirdim yine aynı elektrik tesisatının bir kısmını yeniledim düzeldi.kablolar iyi gitmişti.bu durum yabana atılcak bi durum değil Allah korusun yangında çıkartır.
Elektrik tesisatından kaynaklanan bir arızadır. Benim aracımdada aynı şekilde, sadece sinyallerde değil frene basınca bile gösterge ışıkları etkileniyordu, teyp açıksa müzik ritmine göre ışıklar azalıp kuvvetleniyordu. Kısaca gece yolculuğu bir kabusa döşünüyordu. Elektrik tesisatında güçlendirme yoluna gittim şimdi hiçbir sorun yok Allah a şükür.
4 lü yü kapattığım halde bazen ışığı hala yanıyor akü ışığıda bazen oluyor yine tesisatla ilgili bi hatamı şöyle bi göz gerdirdim kabloları daha hepsi yeni gibi duruyor