Tofas Team

Tam Versiyon: 93 şahin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
merhaba arkadaşlar biladere tofaş arayışlarımız devam ediyor.Yaşadığımız yerde bi galeriden bi tofaş bulduk ama sahibindende gördük.Yarın bakacağız sizce nasıl fotolardan temiz duruyor ama bakalım.Muhayenenin bitmesine 1 ay kalmış sanırım fiyatta ondan ucuz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-dosta-gider-116883851/detay
derli toplu duruyo kazalı bile olsa iyi toplanmış biraz masrafla canavar olur makine beğendim
Önden ve arkadan kazalı komple boyalı ön arka komple yan sanayi fakat kasayı güzel toplamışlar . Kazalı yada parçaların yan sanayi olması benim için birşey ifade etmez açıkçası.

Alt takım yürür motor şanzıman difransiyel iç trimler nasıl? Bunlar önemli .

Güzelce tofaşın dilinden anlayan biriyle gidip 5-10 km bi test sürüşü yapın . dif motor ötüp üflemiyorsa kelepire gelir.
Bu kaza durumları nereden anladınız ?
(16.04.2013, 22:16)Flonky yazdı: [ -> ]Önden ve arkadan kazalı komple boyalı ön arka komple yan sanayi fakat kasayı güzel toplamışlar . Kazalı yada parçaların yan sanayi olması benim için birşey ifade etmez açıkçası.

Alt takım yürür motor şanzıman difransiyel iç trimler nasıl? Bunlar önemli .

Güzelce tofaşın dilinden anlayan biriyle gidip 5-10 km bi test sürüşü yapın . dif motor ötüp üflemiyorsa kelepire gelir.

aynen tofaşta bunlar önemli gerisi yalan
arka sağ kapı çok ayarsız arka stoplar araları çok açık tam oturmamış ama düzgün yapılmış ön panel darbeli aracın ön tarafı eğik duruyor. Arka tampon kasa ayrımı boyalı buda komple boyalı olduğunu gösteriyor. Tabi bunlar fotodan aracın yanına gittiğinizde kapıları açıp menteşelere ve kapı direklerindeki lastiklerin altına bakın ufak bile paslanma varsa 3-4 kişi araca bindiğinizde tıkırtılar başlar Smile
madem yorumlara başladık bende tahmin edeyim arkadan sadece sağ tarafta kaza var
ayrıca sağ kapılarda kaza var ve ön taraf muhtemelen komple kazalı tavan değişmemiş doğrultma var sol kapılar sol arka çamurluk orijinal gibi Smile bu da benden tabi yakından görsem komple herşeyini sayarım
Vayyy bu kadar ucuz olduğu burdan anlaşılıyor demekki ? Yarın bir ustaya göstercez artık . Smile
yuh Big Grin ilk baktım araç temiz dedim yorumları okuyunca dikkatli baktım hakkaten var bir anormallik ama yan sanayiyi nasıl anladınız onu anlamadım açıkcası bende yan sanayi stop taktım aynı boşluk bendede oluştu ama bendeki degişensiz
bence vazgeç renk geçersiz zaten
Sayfalar: 1 2 3 4