Tofas Team

Tam Versiyon: Nazara Geldik :(
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(12.04.2013, 22:44)gkhan yazdı: [ -> ]geçmiş olsun nazar boncuğu takmıyon bu arabaya ondan oluyor Smile

Sağol gökhan nazar boncuğuyla olmuyor yav önceden de vardı Big Grin
vala abı gercekten cok uzuldum ....Allah daha beterınden sakınmıstırda bu basına gelmıstı bunada sukur abı
Teşekkür ederim hüseyin sağol
çok geçmiş olsun mustafa Allah daha beterinden saklasın
Teşekkür ederim tahsin abi amin cümlemizi Smile
geçmiş olsun gene birşeyle kurtulmuşun allah beterinden saklasın
Sağolasın fatih bunada şükür dedik geçtik zaten
geçmiş olsun tam sıkıntı ya.. anlamadığım nasıl yan sanayi gönderir ya senin telef olan malın yan sanayi miydi ki veya araban yan sanayi mi ki yan sanayi mal yolluyolar bu kadar saçmalık anca türkiye de olur arkadaş şuan benim bile moralim bozuldu. eğer yan sanayi yolluyosa biz hiç sigorta parası vermeyek bi dünya iki stop 80 lira normalde niye uğraşıyoz ki hiç olası iş değil..
(12.04.2013, 23:28)35bilal35 yazdı: [ -> ]geçmiş olsun tam sıkıntı ya.. anlamadığım nasıl yan sanayi gönderir ya senin telef olan malın yan sanayi miydi ki veya araban yan sanayi mi ki yan sanayi mal yolluyolar bu kadar saçmalık anca türkiye de olur arkadaş şuan benim bile moralim bozuldu. eğer yan sanayi yolluyosa biz hiç sigorta parası vermeyek bi dünya iki stop 80 lira normalde niye uğraşıyoz ki hiç olası iş değil..

Sağolasın bilal valal öyle bende çok kızdım dedim bu tampon orjinal değildi hadi orjinal olaydı buraya yan sanayi göndereceklerdi öylemi dedim valla öyle dedi usta böyle tezatlıklar var işte napacaz bilmiyorum uğraş dur işte
geçmiş olsun arka panel çekiçle kurtarılır bana kalırsa orjinal arka tampon al derim stoplar da vardır elbet allah beterinden saklasın..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10