Tofas Team

Tam Versiyon: Sürtme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar doğan slx marka aracım var arka sağ taraf sürtüyor lastik ebatlarım 195-50-15 ofset değeri 8 aracımı pıstırmıştım 2 aydır hiç 4-5 kişi binmiyordum dün bindiğimde sürtmeye başladı ne gibi işlem yaptırabilirim ankarada fikirlerini bekliyorum. mercedes helezonu diğer aracımda denedim çok sekiyordu eğer başka şekilde veya sekmeyen tür mercedes helezonu tavsiyenizi bekliorum.
Kampanayı sildirin ya da jantın iç yüzünden aldırın.
(11.04.2013, 00:35)Nihat86 yazdı: [ -> ]Kampanayı sildirin ya da jantın iç yüzünden aldırın.

Kampanayı ne kadar sildirebiliriz?
Kaç mm alınır bilmiyorum?Tornacı söyler ancak şu kadar alınır diye.Sürtme fazla mı?
(11.04.2013, 00:44)Nihat86 yazdı: [ -> ]Kaç mm alınır bilmiyorum?Tornacı söyler ancak şu kadar alınır diye.Sürtme fazla mı?

Şöyle diyiyim, Benim arabam sağ taraf hafifden yukardaydı, 1.5 cm kadar ordaki double takozu aldık çeyrek takoz koyduk düzeldi, Denemek amaçlı bindik arabaya 1 kişi sağ koltukda 3 kişi arkada ve sağ taraf çamurluğa değdiyini gördüm ve arabayı kaldırmadım yerinden, Bu işlemi yaptırmadan önce 4 kişi bindik hiç bir sıkıntı olmuyordu malesef ama şimdi olmaya başladı araba düz olunca, çamurluk içlerinden alsam çukurlarda patlatma yaparmıki çamurluklar veya pressle arka yayları tekrar işlem yapıyorlarmış ondan mı yaptırsam ?
8 ofset bende kullanmıştım pıstırmak için kampanadan tehlike oluşturmayacak kadar tornacı alıyor. kaportacıda da çamurlugun ağızındaki dudak kısmı içeri kıvırılıyor bide içerdeki çamurluk şişkindir onu içerden çekiçletiyorsun dışarıdan şekli bozulmuyor boya falan gibi işlemler çıkmıyor. (ben bu şekilde 7 kişi bindim araca)
Tabi çamurluğu çekiçletmeyip jantın göbeğinin içinden tornacıda aldıranlar da var.

fiyat olarak tornacı iki kampanayı traşlamaya 20 tl gibi bişey almıştı çamurlukların içerden çekiçlenmesi de tek tarafı 15 liraya yaptırmıştım
Konu Başlığının Tamamını Büyük Harfle Yazmayınız...

Gerekli Düzenleme Yapıldı.
(11.04.2013, 01:01)eren_6126 yazdı: [ -> ]8 ofset bende kullanmıştım pıstırmak için kampanadan tehlike oluşturmayacak kadar tornacı alıyor. kaportacıda da çamurlugun ağızındaki dudak kısmı içeri kıvırılıyor bide içerdeki çamurluk şişkindir onu içerden çekiçletiyorsun dışarıdan şekli bozulmuyor boya falan gibi işlemler çıkmıyor. (ben bu şekilde 7 kişi bindim araca)
Tabi çamurluğu çekiçletmeyip jantın göbeğinin içinden tornacıda aldıranlar da var.

fiyat olarak tornacı iki kampanayı traşlamaya 20 tl gibi bişey almıştı çamurlukların içerden çekiçlenmesi de tek tarafı 15 liraya yaptırmıştım

İlgin için teşekkür ederim deneyeceğim bakalım, Başka öneriler çıkmazsa Smile

(11.04.2013, 01:06)TofasTeam yazdı: [ -> ]Konu Başlığının Tamamını Büyük Harfle Yazmayınız...

Gerekli Düzenleme Yapıldı.

Kusura bakmayın.
yardimmm Smile
En temizi kampana sildirmek.Tornacıda hallettir yine sürterse Eren'in dediği gibi içten çekiçletirsin çamurluğu.
Sayfalar: 1 2