Tofas Team

Tam Versiyon: Ayağı gazdan çekince kafa atıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar selamlar. Şu ara bizim araçta bir şey fark ettim, sanırım yeni yeni olmaya başladı. Mesela trafiğin hafiften aktığı bir yol düşünün. 2. viteste 20-30 km hız ile gidiyoruz. Öndeki biraz yavaşladı diye ayağımı gazdan çekiyorum araba en az 2-3 kere kafa sallıyor, öndeki hızlanınca gaza basıyorum bu sefer de kendini önde fırlatıyor.

Bunun sebebi ne olabilir? Daha önce de yazdığım westinghouse sıkıntısından sonra doğduğunu düşündüğüm düzensiz rolanti olabilir mi? Jikleyi çok az çekerek 10 bine sabitliyorum da deviri.
O sorun bende de oluyor. Dün bujileri değiştirdikten sonra bende de yapmaya başladı.
Bu arada benim araç gazda iken benzin sızdırıyor sanırım çünkü gazı kapadığımda hala gitmeye devam ediyor bir süre yani 0'da iken, ben onada bağlıyorum.
o bende oluyodu debriyajdan ayağı hızlı çekince oluyor kardeş Smile
Avanstan yapabilir en iyi avans tabancayla yapılan avans bence
Muhtemelen avans ayarıdır.
(02.04.2013, 14:58)Emre Fırat yazdı: [ -> ]Kafa atıyor derken yani araç ileri kendiliğinden mi hızlanıyor yoksa bi yolda gezme felan mı ? Saçma gelebilir ama sorun eğer anladığım gibi bişeyse motor kulaklarındanda kaynaklı oluyor bu durum . bmw 3.20 varken bizde onda vardı bu sıkıntı . 30 40 km hızla ilerliyorum ayağımı çekince ön taraf tekrardan bi yere basıp yığılma gibi bişey oluyordu sarsıntılı . Dönüşlerde vites yükseltince sert girmişsem debraja basınca ön taraf tekrardan bi yerine oturuyordu felan Smile
bmw nin kafa atması iyi oluyo önü bi arkası bi ayrı gidiyo Smile