Tofas Team

Tam Versiyon: eski kasa doğan renoult spring
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
aracım 88 eski kasa doğan takas ediceğim arabada 94 spring üste 2000 tl istiyor adam benim aracın muayenesi yeni ama boya istiyor araba renoultunda muayenesi yeni bitmiş aracı canlı görmedim ama resimlerde diri duruyor sizce takasa girmelimiyim arabamı boyatıp arabamla devammı etmeliyim ?
Aracınıza bir boya devam bence Big Grin
bende öle düşünüyom ama herkez eski arabayla uğraşma sat gitsin diyo içimi karartıyolar :S Big Grin
Eski araba olarak düşünürsen 94 model broadwayın 88 doğandan ne farkı var .Belki sizin aracınız daha temiz modeli yüksek diye temiz olacak hali yok nasıl bakıldığı önemlidir.
vala bnm aracım temiz bi boya yapılsa çil çil olcak başka bi eksiği yok
Kardeş ben benim arabanın üste 3500 verecek şekilde 98 broadway buldum ya da nakit 6.5 a alırım ama araba uzak elimden arabayı çıkartırım 2.5 koyar en kötü öyle satarım yani 94 boş springe o kadar vermek saçma. Ama benden sana tavsiye alacaksan broadway al birde takasta arabanı öldürmüş rahat bin liradan aşağı çıkamazsın sanayiden boya yoksa. Birde boş araba şahin gibi düşün springi. Niyetin varsa arabanı sat öyle araştır ben benim arabaya 4700 verdiklerinde eşşek gibi satmadım bir hafta sonra tertemiz 94 spring bulmuştum 4750'ye nasip kısmet işi bence arabanı sat önce ondan sonra illaki düşer. Bu arada milletin lafını o kadar kafana takma herkes birşey der arabandan memnunsan boyat bin gitsin en iyi araban kendi araban ben sınava gittimde iki günde özlemişim keratayı. Smile