Tofas Team

Tam Versiyon: tavan ve kaput folyosu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
merhaba arkadaşlar aracımda tavanda mat folyo ve ön kaputun 4 de 1 i kadar yerde karbon folyo var taş çizilmelerinden dolayı yapılmış tavandakide güneş yanığından dolayı yapılmış.Bu folyolu yerler muhayeneden geçer mi .? Geçmez falan dediler birden sizden öğreneyim dedim. Smile
Aracınız koyu renk bi ihtimal bu şekilde geçebilir.Normalde tavan folyosu muayeneden geçmiyor ruhsata çift renk işletilmesi gerekiyor.
Hım bakalım haziranda muhayenede neler olacak . Smile
trafikte sorun yaşamadım aracım koyu renk folyoda siyah mat folyo belki gözden kaçabilir. Smile
Bizim tanıdıkda Bmw 5.20 var araç çok koyu mavi tavanda siyah parlak folyo var ben bile ilk zor anladım folyo olduğunu boya çatlamış sandım ama tavandaki folyo çatlamış muayenedende o şekilde geçmiş sanırım muayene yapan kişide anlamadı veya Bmw diye geçirdi.
Benimde uzaktan belli olmuyor bilmeyen biri baktığı sürece.Tek korkum öndeki karbon folyo onuda üstüne deri maske yaptırsam taksam diye düşünüyorum deri maskede bir sıkıntı var mı ?
renkli karbon da döşetebilirsiniz
(01.04.2013, 16:28)54ep547 yazdı: [ -> ]renkli karbon da döşetebilirsiniz

nasıl renkli derken ve nereye ? Smile
muayenede sıkıntını biraz daha düşürmek için tavana ve kaputa araç renginde folyo düşünebilirsin.benim tavanda da solmalar var ben de folyo yaptırmayı düşünüyorum mavi
Burda aksesuarcı usta mavi bi clionun kaputu kaplamış mavi zor ayırt ediliyo eğer aksesuarcında renk kartelyası varsa araç rengine uygun mavi seçip kaplatabilirsin.

Senin içinde geçerli Kerem yukarıdaki sölediğim olay
Sayfalar: 1 2